به یقین بدانید که خدا بنده‏اش را هر چند چاره‏اندیشى‏اش نیرومند بود و جستجویش به نهایت و قوى در ترفند بیش از آنچه در ذکر حکیم براى او نگاشته مقرر نداشته ، و بنده ناتوان و اندک حیله را منع نفرماید که در پى آنچه او را مقرر است برآید ، و آن که این داند و کار بر وفق آن راند ، از همه مردم آسوده‏تر بود و سود بیشتر برد ، و آن که آن را واگذارد و بدان یقین نیارد دل مشغولى‏اش بسیار است و بیشتر از همه زیانبار ، و بسا نعمت خوار که به نعمت فریب خورد و سرانجام گرفتار گردد ، و بسا مبتلا که خدایش بیازماید تا بدو نعمتى عطا فرماید . پس اى سود خواهنده سپاس افزون کن و شتاب کمتر ، و بیش از آنچه تو را روزى است انتظار مبر [نهج البلاغه]

javahermarket

همه چیز از همه جا
10 راه برخورد با استرس مالی
جمعه 93 فروردین 22 , ساعت 1:55 عصر  

10 راه برخورد با استرس مالی

آیا تابحال دچار استرس مالی شده‌اید؟ آماری درمورد تعداد افرادیکه دچار استرس مالی هستند وجود ندارد اما اگر شما هم یکی از آنها هستید، بدانید که تنها نیستید. در این مقاله به چهار علت پایه استرس مالی اشاره می‌کنیم و 10 نکته برای برخورد موثر با آنها عنوان می‌کنیم تا بتوانید زندگی آرام‌تری داشته باشید.
چطور با استرس مالی برخورد کنید

نرخ بالای بیکاری، اجاره‌خانه و پول بنزین مسائلی واقعی هستند که قابل کنترل نیستند اما به شدت بر وضعیت حساب‌بانکی ما اثر می‌گذارند. اما خیلی مهم است که بدانیم استرس چیزی جز واکنش بدنتان به یکسری اتفاقات نیست. کمی به آن فکر کنید. در مواجهه به یک مسئله اورژانسی -- مثل آتش گرفتن خانه‌تان یا نزدیک شدن یک طوفان -- بعضی می‌ترسند و بعضی دیگر کاملاً آرام می‌مانند و کنترلشان را از دست نمی‌دهند. موقعیت برای همه یکسان است اما روشی که هر فرد به آن واکنش می‌دهد متفاوت است.
کاملاً ممکن است که واکنش بدنتان به استرس را آرام کنید تا بتوانید خوب فکر کرده و راه‌حلی پیدا کنید، حتی اگر مسئله‌ای که موجب استرستان شده است از بین نرفته باشد. بااینکه ممکن است نتوانید هیچوقت همه استرس‌های زندگی‌تان را از بین ببرید، کنترل و مدیریت کردن آنها می‌تواند به ارتقاء روابط، سلامتی و حس عمومی تندرستی‌تان کمک کند.
چه چیز موجب استرس مالی می‌شود؟

خیلی‌ها از این مسئله که چه اتفاقی برای پولشان می‌افتد دچار اضطراب می‌شوند. آنها باید ببینند مشکلشان دقیقاً کجاست تا بتوانند موثرترین راه‌حل را پیدا کنند. این اولین قدم است --اینکه بفهمید استرستان دقیقاً از کجا می‌آید. وقتی مسائل را بررسی کردید به چهار دلیل اصلی می‌رسید که چرا افراد درمورد مسائل مالی‌شان دچار اضطراب می‌شوند.
استرس مالی 1: غرق شدن

اولین علت استرس زمانی است که هزینه‌های زندگی شما از درآمدتان بالاتر برود و نتوانید سرتان را بالای آب نگه دارید. این چیزی است که ما به آن غرق شدن می‌گوییم. مطمئناً می‌توانید حدس بزنید که اگر بطور مداوم بیشتر از آنچه درمی‌آورید، خرج کنید چه اتفاقی می‌افتد. شروع می‌کنید با رفتن زیر بار بدهی کمی به وضعیت مالی‌تان سر و سامان بدهید. و این کار شما را بیشتر و بیشتر غرق می‌کند.
استرس مالی 2: بقای بی ثمر

دلیل دوم استرس زمانی است که از نظر مالی مشکلی ندارید اما احساس می‌کنید که آب در هاون می‌کوبید. این می‌تواند زمانی اتفاق بیفتد که با درآمدتان می‌توانید قبض‌ها را پرداخت کنید اما همیشه حسابتان صفر است. وقتی نمی‌توانید بالاتر از سطح هزینه‌هایتان بروید و کمی پول پس‌انداز کنید و اندوخته‌ای برای آینده‌تان داشته باشید، می‌تواند موجب نگرانی و استرس مالی شود.
استرس مالی 3: بدهکاری

دلیل سوم استرس بدهی مالی است -- حتی اگر قادر به پرداخت هزینه‌هایتان باشید و کمی برای آینده‌تان پس‌انداز کنید. داشتن هر مقدار بدهی اگر باعث شود احساس استرس کنید یا  احساس کنید برای پرداخت سررسید پرداخت‌ها به فرد طلبکار منابعتان را هدر می‌دهید، می‌تواند منبع استرس شود.
استرس مالی 4: پیچیده‌سازی

آخرین علت استرس این است که احساس کنید هزینه‌هایتان کمی پیچیده شده یا از کنترلتان خارج شده است. این زمانی اتفاق می‌افتد که هیچ سازماندهی برای خرج و مخارجتان نداشته باشید، حساب‌های بانکی متفاوتی داشته، هیچ برنامه مالی نداشته باشید و یا لازم باشد برای اولین بار شروع به مدیریت هزینه‌هایتان کنید.
پول و خوشبختی

کاملاً ممکن است که واکنش بدنتان به استرس را آرام کنید تا بتوانید خوب فکر کرده و راه‌حلی پیدا کنید، حتی اگر مسئله‌ای که موجب استرستان شده است از بین نرفته باشد.
خیلی افراد تصور می‌کنند که اگر پول بیشتری داشته باشند، همه استرس‌هایشان ناپدید شده و به خوشبختی خواهند رسید. در بعضی موارد درآوردن پول بیشتر راه‌حل مشکلات مالی است. بعنوان مثال اگر بیکار باشید یا حقوق‌تان مکفی نباشد، احتمالاً تازمانیکه به درآمدی که بتوانی روی آن حساب کنید نرسید، استرستان از بین نخواهد رفت. اما برای خیلی افراد، داشتن پول بیشتر باعث می‌شود سبک‌ زندگی‌شان را طوری تغییر دهند که نه استرس‌شان را کمتر کرده و نه خوشبختی بیشتری برایشان به ارمغان می‌آورد. بنابراین به خاطر داشته باشید که هیچکس از استرس مالی ایمن نیست، نه حتی افراد فوق‌العاده ثروتمند.
10 نکته برای برخورد با استرس مالی

برای اکثر افراد بهترین راه برای برخورد با استرس مالی این است که درمورد خرج و مخارجتان هوشیارتر عمل کنید و دیدگاهتان درمورد وضعیت را تغییر دهید. در زیر به نکات و تکنیک‌هایی برای مقاوم کردن خودتان دربرابر استرس مالی اشاره می‌کنیم:
1. زبانتان را تغییر دهید. بااینکه ممکن است به نظرتان کلیشه‌ای بیاید اما داشتن یک رویکرد مثبت و استفاده از زبانی مثبت می‌تواند واکنش استرس شما را به مسائل مالی در زندگی‌تان تغییر دهد. مثلاً هیچوقت نگویید که نمی‌توانید درآمدتان را بالا ببرید یا باید مخارجتان را کمتر کنید. درعوض، بگویید من می‌خواهم درآمدم را بالا ببرم و مخارجم را کمتر خواهم کرد. ایجاد تغییر در زبانتان  اولین قدم برای  ایجاد تغییر در نگرش فکری‌تان است.
2. چارچوب فکری‌تان را تغییر دهید. نگرش شما نسبت به هزینه‌هایتان و حرف زدن درمورد آنها می‌تواند احساس شما را نسبت به آن تغییر دهد. درمقابل، حسی که نسبت به پولتان دارید، به شدت برای نحوه مدیریت و کنترل شما و برخوردتان با چالش‌های مالی اثر می‌گذارد. به خاطر داشته باشید که عمل همیشه مهمتر از فکر و عقیده است.
3. قدرتتان را بشناسید. به طور کلی، افراد وقتی تصور می‌کنند که موقعیتی خارج از کنترلشان است بیشتر استرس می‌گیرند. به همین علت است که خیلی‌ها برای سفر با هواپیما احساس ناراحتی می‌کنند. درمورد پول خودتان، همیشه قدرت ایجاد تغییر را دارید، از اینرو باید تشخیص دهید که انتخاب‌های مختلفی پیش رو دارید و می‌توانید مشکل مالی‌تان را بهتر کنید.
4. روی مثبت‌ها تمرکز کنید. به جای اینکه مدام به این بپردازید که چه چیزی درمورد هزینه‌هایتان اشتباه است، به این فکر کنید که باید قدردان چه باشید. ببینید چه جنبه‌های خوبی هم دارد، با مشکلاتتان به آرامی برخورد کنید و تصمیم بگیرید که از مشکلاتتان درس بگیرید. 
5. در زمان حال زندگی کنید. خیلی اوقات استرس مالی به دلیل فکر کردن به بدترین اتفاق‌هایی است که ممکن است در آینده رخ دهد. شما می‌توانید یک موقعیت را در ذهنتان آنچنان بزرگنمایی کنید که کم‌کم احساس کنید قلبتان درد گرفته و دست‌هایتان شروع به عرق کردن می‌کنند. به خودتان یادآور شوید که شما در زمان آینده زندگی نمی‌کنید--در زمان حال هستید که کنترل کامل روی آن را دارید.
6. فکر شکست را از خود دور کنید. هیچوقت تصور نکنید که یک مشکل مالی نشانه شکست شخصی یا ضعف است. موقعیتتان هرچه که باشد، به خودتان یادآور شوید که چیزی نیست که میلیون‌ها فرد دیگر در دنیا را تحت‌تاثیر قرار نداده باشد. 

7. یک وقفه استرسی ایجاد کنید. برای اینکه استرس را به طریقی سالم از ذهنتان دور کنید، یک تصمیم قطعی بگیرید. بازی کردن با فرزندتان یا حیوان‌خانگی‌تان، دویدن یا پیاده‌روی، لذت بردن از یک سرگرمی، تماشای فیلم، گوش دادن به موسیقی یا انجام یوگا می‌تواند کمکتان کند.
8. کمک مالی بگیرید. حرف زدن با یکی از دوستان عاقل، یکی از اعضای خانواده یا یک متخصص مالی می‌تواند به شما کمک کند گزینه‌ها و راه‌حل‌های خودتان درمورد مشکلات مالی‌تان را بهتر بررسی کنید. کار کردن با متخصص مالی، هوشیارانه‌ترین راه برای افتادن روی غلطک و احساس کنترل و خوش‌بینی بیشتر نسبت به موقعیتتان است.
9. بدهی‌هایتان را کاهش دهید. اگر بدهی‌ها موجب استرستان شده‌اند، برای ایجاد یک برنامه خرج و مخارج تصمیم جدی بگیرید تا بتوانید بدهی‌هایتان هر چه زودتر پرداخت کرده و خلاص شوید. سعی کنید پرداخت بدهی‌هایتان پایین‌تر از 40? درآمد خالص‌تان باشد.
10. انتخاب کنید که ثروتتان را بالا ببرید. استفاده از پولتان برای ساختن یک آینده ایمن مالی به جای خرید کردن با آن، به شما احساس آزادی بیشتری می‌دهد. می‌توانید با خرید چیزهای کمتر که چندان هم به آنها نیاز ندارید و متعهد شدن برای پس‌انداز و کنار گذاشتن حداقل 10? درآمدتان، استرستان را کاهش دهید.

نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
روش سیستم سازی و طبقه بندی تجاری
جمعه 93 فروردین 22 , ساعت 1:51 عصر  

روش سیستم سازی و طبقه بندی تجاری

سیستم‌دار کردن یا طبقه‌بندی کردن کار به چه معنی است؟ خیلی‌ها درمورد آن حرف می‌زنند و خیلی‌ها هم به دنبال آن هستند اما آیا واقعاً می‌دانند که معنی واقعی آن چیست؟ ما می‌خواهیم ابتدا شما را با مفهوم اصلی سیستم‌دار کردن کار آشنا کنیم و اولین قدم برای ایجاد یک بیزنس موثر و کارامد را برایتان توضیح دهیم.
سیستم‌دار کردن کارتان یعنی داشتن نگاهی انتقادی به کارهایی که تا الان انجام داده‌اید، کارهایی که برای برآوردن وعده‌های کاری‌تان باید انجام دهید و ایجاد یک برنامه برای مرتبط کردن شکاف بین این دو. نتیجه نهایی اینکه، سیستم‌دار کردن کارتان به این معنی است که شما توالی‌هایی منطقی از اتفاقاتی ایجاد می‌کنید که برای شکل‌گیری یک سیستم باید کنار هم جمع شوند. و کار شما متشکل از سیستم‌های مختلفی خواهد بود که همه آنها به طور مجزا و مستقل عمل می‌کنند ولی برای کارایی کلی بیزنس شما به یکدیگر متکی هستند.
به سیستمیک شدن کارتان از این دید نگاه کنید: بیزنس شما به خودی خود «سیستم مادر» است که زیرمجموعه‌هایی دارد مثل بازاریابی، فروش، رشد محصولات، مدیریت، مالی و از این قبیل. در هر یک از این زیرسیستم‌های اصلی نیز، فرایندهای مختلفی وجود دارد که به یکدیگر مرتبط هستند و برای جلو بردن عملکرد کلی سیستم به یکدیگر متکی می‌باشند.
خوب، باید از کجا شروع کنید؟ اولین قدم مهم و لازم برای این منظور 5 جنبه دارد که هر یک را در زیر بررسی می‌کنیم:
مشخص کنید که مسائل و چالش‌های اصلی در کارتان کجاست. اینها بزرگترین نقطه‌های مشکل‌ساز در کار شما هستند و شما را تا جایی خسته می‌کنند که حتی مجبور می‌شوید شب‌ها هم تا صبح بیدار بمانید. مسائل و چالش‌ها لازم نیست حتماً دقیق و خاص باشند و می‌توانند مسائل کلی را نیز در بر بگیرند.
حالا که فهمیدید مسائل و مشکلات اصلی کارتان کجاست، باید لیستی از همه چیزهایی که در کار شما درست پیش نمی‌رود، تهیه کنید. این لیست کمی دقیق‌تر و با جزئیات بیشتر است.
اینجا جایی است که به اطلاعاتی که گرد آورده‌اید سیستم می‌دهید و درواقع آنها را طبقه‌بندی می‌کنید. از مشکلات و مسائل اصلی بعنوان تیتر استفاده کنید و مشکلات دقیق‌تر و خاص‌تر مرتبط را زیر هر تیتر بنویسید. شایان ذکر است که گفته می‌شود در هر فرایند سیستم‌دار کردن، فرایند چرخه عمر مشتری نیز باید در نظر گرفته شود تا ببینید چطور می‌توان آن را طبقه‌بندی کرد و این می‌تواند سیستم ارجح شما برای بررسی باشد.
کار بعدی که باید انجام دهید این است که چرخه‌عمر مشتری را برنامه‌ریزی کنید زیرا این مهمترین مسئله و شاهرگ حیاتی کار شماست. می‌خواهید بدانید که دقیقاً چه بر مشتریان شما می‌گذرد. پس از اول شروع کنید، شاید با یک تحقیق مشتری، از طریق فروش، از طریق پیگیری و … نکات مربوطه را روی ورقه‌های یادداشت چسب‌دار نوشته و به دیوار بزنید. نگران پیدا کردن قسمت‌های مشکل‌دار کارتان نباشید زیرا بعداً نوبت به آن می‌رسد و خیلی راحت می‌تواند حواس شما را از داشتن یک تصور مشخص و واضح از جایی که الان هستید، پرت کند.
بعد باید نقش‌ها و مسئولیت‌های هر فرد در کارتان را مشخص کنید، حتی خودتان بعنوان صاحب شرکت. این برای مشخص کردن خطوط مسئولیت لازم است و می‌تواند به تعیین انتظارات بعدی از کارهایی که افراد مختلف باید انجام دهند کمک کند. یکی از بهترین روش‌ها برای این منظور این است که فکر کنید به صورت روزانه، هفتگی، دو هفته یکبار و ماهانه چه کارهایی انجام می‌دهید. اگر کارمندان یا پیمانکارانی دارید که برای شما کار می‌کنند، از آنها بخواهید که نقش خود و کارهایشان را نوشته و مشخص کنند.
تا اینجا قدم اول برای سیستم‌دار کردن بیزنس خود را به اتمام رسانده‌اید. این قدم مهم برای تحلیل وضعیت کنونی کارتان، برایتان مشخص خواهد کرد که روی چه نقاطی باید تمرکز کنید، نقاط ضعفتان را به شما نشان داده و لیستی از کلیه کارهایی که باید انجام شود را در اختیارتان قرار می‌دهد. همچنین چرخه عمر مشتری را هم برایتان تعیین می‌کند که پایه سیستم‌سازی راهبردی را می‌سازد. ازآنجا که برای مشخص کردن مشکلات، مسائل و واقعیت کنونی بیزنس خود وقت گذاشته‌اید، خیلی راحت‌تر خواهید توانست راه‌حل‌هایی برای بهبود شراییط کارتان و کارآمدتر کردن آن پیدا کنید.

نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
چکاپهای فرزندتان: یک ماهگی
شنبه 93 فروردین 16 , ساعت 9:21 عصر  

چکاپ‌های فرزندتان: یک ماهگی

دکتر یا پرستار فرزندتان در بیمارستان احتمالاً:

 

1. وزن، قد و محیط سر فرزندتان را اندازه‌گیری کرده و اعداد را در جدول رشد او یادداشت خواهد کرد.

 

2. سوالاتی پرسیده، به نگرانی‌های شما پاسخ داده و توصیه‌هایی برای مراقبت از فرزندتان ارائه خواهد داد:

 

غذا دادن. به نوزادان باید وقتی گرسنه هستند شیر دهید. در این سن، نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند در شبانه‌روز 8 تا 12 مرتبه شیر خورده و آنها که شیرخشک مصرف می‌کنند حدود 30 میلی‌لیتر در روز شیر می‌خورند. در اواسط شیر دادن و آخر آن، باید بگذارید نوزاد آروغ بزند.

 

ادرار و مدفوع. نوزادان باید چند بار در روز پوشک خود را کثیف کنند. تعداد دفعاتی که با مدفوع پوشک خود را کثیف می‌کند در هر نوزاد متفاوت است اما بیشتر نوزادان 3 مرتبه یا بیشتر در روز دفع دارند. نوزادان حدود 6 هفته‌ای در روز حداقل یک بار پوشک خود را با مدفوع کثیف می‌کنند. درصورت داشتن هرگونه نگرانی درمورد دفع نوزادتان با پزشکتان صحبت کنید.

 

خوابیدن. نوزاد در این سن حدود 14 ساعت در روز یا بیشتر بخوابد که شامل چرت‌های بین روز و خواب شب اوست که چهار تا پنج ساعت طول می‌کشد.

رشد. نوزادان در آخر یک ماه تولد باید بتوانند:

 

• روی اشیاء تمرکز کرده و آنها را دنبال کنند (مخصوصاً چهره‌ها)

• به صداها واکنش دهند --ممکن است با صدای والدین برگردند، ساکت شوند، پلک بزنند یا گریه کنند.

• دست‌ها و پاهایشان را هنوز در حالت جمع نگه می‌دارند اما به دفعات بیشتری دست و پاهایشان را باز می‌کنند.

• دست‌ها و پاها را همزمان تکان دهند.

• وقتی روی شکم خوابیده‌اند، سرشان را کمی بلند کنند.

• واکنش‌های نوزادی قوی مثل موارد زیر داشته باشند:

 

- مکیدن: به جلو آمده و بعد سر سینه یا بطری شیر خود را می‌مکد.

 

- گرفتن: انگشتی که در کف دست او قرار داده شده را سفت می‌گیرد.

 

- ژست شمشیرباز: وقتی سرش را به سمتی برگردانید، دست آن سمت را صاف کرده و دست مخالف آن را خم می‌کند.

 

- واکنش تکان: دست‌ها و پاهایش را باز کرده و بعد وقتی تکان داده می‌شود، آنها را خم می‌کند.

 

3. نوزاد را به صورت لخت معاینه فیزیکی خواهد کرد که شامل معاینه چشم‌ها، گوش دادن به صدای قلب نوزاد، گرفتن نبض، بررسی شکم و معاینه پشت، ران‌ها و پاهای او می‌باشد.

 

4. واکسن‌های او را بروز خواهند کرد. واکسیناسیون از نوزاد دربرابر بیماری‌های جدی محافظت می‌کند، ازاینرو خیلی مهم است که به موقع انجام شوند. برنامه‌های واکسیناسیون ممکن است متفاوت باشد، از اینرو بهتر است در این رابطه با پزشک او صحبت کنید.

 

نگاه به آینده

 

در زیر به نکاتی اشاره می‌کنیم که برای ویزیت بعدی‌تان (دو ماهگی) باید به خاطر داشته باشید:

 

غذا دادن:

 

1. هر زمان که نوزادتان خواست به او شیر بدهید. به نشانه‌های سیر شدن نوزادتان دقت کنید، مثل برگرداندن سرش از نوک پستان و بستن دهانش. بین شش تا هشت هفتگی، بخاطر جهش رشد نوزادتان گرسنه‌تر خواهد بود.

 

2. غذاهای جامد یا آبمیوه به او ندهید و در شیر او سیریال نریزید مگراینکه پزشک دستور داده باشد.

 

3. هنوز هم در اواسط شیر دادن و آخر آن، باید بگذارید نوزاد آروغ بزند.

 

4. اگر به نوزادتان شیر مادر می‌دهید:

 

• الان دیگر می‌توانید شیرتان را دوشیده و برای بعد ذخیره کنید.

• اگر فرزندتان به خوردن شیر مادر عادت کرده است دیگر می‌توانید او را با شیشه شیر یا پستانک اشنا کنید.

• اگر تصمیم دارید به سر کار برگردید، طی چند هفته اول به فرزندتان شیرخشک دهید تا به آن عادت کند. 

• به مصرف روزانه ویتامین دوران بارداری‌تان یا مولتی‌ویتامین ادامه دهید.

• درمورد قطره ویتامین D برای نوزادتان از پزشک او سوال کنید.

 

5. اگر به نوزادتان شیرخشک می‌دهید:

 

• از شیرخشک‌های غنی‌شده با آهن استفاده کنید.

• برای درست کردن شیر یا نگهداری آن، دستورات نوشته‌شده روی بسته را دنبال کنید.

• هیچوقت نوزاد را با شیشه‌شیر در تختش نگذارید.

• برای تغییر شیرخشک مورد استفاده‌تان، با پزشک او مشورت کنید.

 

مراقبت‌های معمول:

 

1. قبل از بغل کردن نوزاد دست‌هایتان را بشویید و از افراد بیمار دوری کنید.

2. نوزادتان را در آغوش بگیرید و به نیازهای او دقیق باشید. تصور نکنید که زیاد در آغوش گرفتن نوزاد باعث لوس شدن او می‌شود.

3. زمان در روز با نظارت خودتان، نوزاد را در زمان بیداری روی شکم قرار دهید. مراقب او باشید  اگر خسته شد او را برگردانید.

4. طبیعی است که زمان‌هایی در روز بدخلق شوند، اما بعضی از آنها ممکن است بیش از حد گریه کنند. قولنج کردن معمولاً بعد از 3 هفتگی در نوزادان اتفاق می‌افتد.

5. از صابون‌ها و کرم‌های بدون بو استفاده کنید.

6. اگر فرزندتان تب داشت یا به نظر مریض می‌رسید، با پزشک او تماس بگیرید. بدون مشورت با دکتر هیچ دارویی به نوزاد ندهید.

7. احساس ناراحتی، بدخلقی یا اضطراب بعد از تولد نوزاد در مادران طبیعی است. اگر این احساسات خیلی شدید شدند با دکترتان تماس بگیرید.

8. تماشای تلویزیون یا کامپیوتر می‌تواند در رشد مغز بچه‌های کوچک اخلال ایجاد کند. از اینرو برای بچه‌های زیر 2 سال پیشنهاد نمی‌شود.

 

ایمنی

 

1. برای جلوگیری از بروز سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS):

 

• همیشه نوزاد را روی یک تشک سفت به پشت بخوابانید، بدون اینکه در گهواره‌اش پتو، بالشت، لحاف یا اسباب‌بازی اضافه بگذارید.

• دمای اتاق را کنترل کنید و از بی‌اندازه گرم کردن آن خودداری کنید.

• بیش از حد نوزاد را نپیچید.

• قبل از خواب در دهان نوزاد پستانک بگذارید و اجازه بدهید که با آن بخوابد.

• به فرزندتان شیر مادر بدهید..

 

 

2. در اطراف نوزاد سیگار نکشید و نگذارید کس دیگری هم این کار را بکند.

 

3. نوزاد را همیشه در صندلی مخصوص نوزاد در ماشین روی صندلی عقب قرار دهید.

 

4. وقتی نوزادتان بیدار است، او را تنها نگذارید، مخصوصاً در جاهایی که سطح بلندی دارد یا حمام.

 

5. هیچوقت فرزندتان را تکان نداده، نلرزانید و بالا و پایین نیندازید، این کار می‌تواند منجر به خونریزی مغزی و حتی مرگ شود.

 

6. از قرار دادن نوزاد در معرض نور خورشید خودداری کنید و در چنین شرایطی حتماً روی او را بپوشانید و در صورت امکان به محل سایه منتقل کنید. استفاده از کرم ضدآفتاب برای کودکان زیر 6 ماه توصیه نمی‌شود. اما در شرایطی که لباس و کاور مخصوص برای نگهداری از او در برابر آفتاب نبود، از مقدار بسیار کمی کرم ضدافتاب برای نوزاد زیر 6 ماه خود استفاده کنید.


نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
چکاپهای فرزندتان: 5-3 روزه
شنبه 93 فروردین 16 , ساعت 9:15 عصر  

چکاپ‌های فرزندتان: 5-3 روزه

دکتر یا پرستار فرزندتان در بیمارستان احتمالاً:

 

1. وزن، قد و محیط سر فرزندتان را اندازه‌گیری کرده و اعداد را در جدول رشد او یادداشت خواهد کرد.

 

2. سوالاتی پرسیده، به نگرانی‌های شما پاسخ داده و توصیه‌هایی برای مراقبت از فرزندتان ارائه خواهد داد:

 

غذا دادن. به نوزادان باید هر زمان که خواستند (وقتی گرسنه هستند) شیر دهید که برای نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند این زمان تقریباً هر یک تا 3 ساعت و برای آنها که شیرخشک  مصرف می‌کنند، هر 4-2 ساعت خواهد بود. دکتر یا پرستارتان شیردهی شما را نگاه کرده و اگر در آن مشکلی داشتید، کمک و راهنمایی‌تان خواهد کرد. در اواسط شیر دادن و آخر آن، باید بگذارید نوزاد آروغ بزند.

 

ادرار و مدفوع. نوزادان باید چند بار در روز پوشک خود را کثیف کنند. تعداد دفعاتی که با مدفوع پوشک خود را کثیف می‌کند در هر نوزاد متفاوت است اما بیشتر نوزادان 3 الی 4 مرتبه در روز دفع دارند. درصورت داشتن هرگونه نگرانی درمورد دفع نوزادتان به پزشکتان صحبت کنید.

 

خوابیدن. نوزاد ممکن است 16 ساعت در روز یا بیشتر بخوابد که هر مرتبه خوب او بیشتر از 3-2 ساعت طول نمی‌کشد و شب‌ها کمی طولانی‌تر خواهد شد. نوزادان نباید بیشتر از 4 ساعت بدون تغذیه بخوابند.

 

رشد. نوزادان در ماه اول تولد باید بتوانند:

 

• روی اشیاء تمرکز کرده و آنها را دنبال کنند (مخصوصاً چهره‌ها)

• به صداها واکنش دهند --ممکن است با صدای والدین برگردند، ساکت شوند، پلک بزنند یا گریه کنند.

• دست‌ها و پاهایشان را در حالت جمع نگه دارند.

• دست‌ها و پاها را همزمان تکان دهند.

• وقتی روی شکم خوابیده‌اند، سرشان را کمی بلند کنند (نوزادان باید فقط در زمان بیداری و حضور والدین روی شکم گذاشته شوند)

• واکنش‌های نوزادی قوی مثل موارد زیر داشته باشند:

 

- مکیدن: به جلو آمده و بعد سر سینه یا بطری شیر خود را می‌مکد.

 

- گرفتن: انگشتی که در کف دست او قرار داده شده را سفت می‌گیرد.

 

- ژست شمشیرباز: وقتی سرش را به سمتی برگردانید، دست آن سمت را صاف کرده و دست مخالف آن را خم می‌کند.

 

- واکنش تکان: دست‌ها و پاهایش را باز کرده و بعد وقتی تکان داده می‌شود، آنها را خم می‌کند.

 

3. نوزاد را به صورت لخت معاینه فیزیکی خواهد کرد که شامل معاینه چشم‌ها، گوش دادن به صدای قلب نوزاد، گرفتن نبض، بررسی بند ناف و معاینه پشت، ران‌ها و پاهای او می‌باشد.

 

4. واکسن‌های او را انجام خواهند داد. واکسیناسیون از نوزاد دربرابر بیماری‌های جدی محافظت می‌کند، ازاینرو خیلی مهم است که به موقع انجام شوند. برنامه‌های واکسیناسیون ممکن است متفاوت باشد، از اینرو بهتر است در این رابطه با پزشک او صحبت کنید.

 

نگاه به آینده

 

در زیر به نکاتی اشاره می‌کنیم که برای ویزیت بعدی‌تان (یک ماهگی) باید به خاطر داشته باشید:

 

غذا دادن:

 

1. هر زمان که نوزادتان خواست به او شیر بدهید. به نشانه‌های سیر شدن نوزادتان دقت کنید، مثل برگرداندن سرش از نوک پستان و بستن دهانش.

 

2. غذاهای جامد یا آبمیوه به او ندهید و در شیر او سیریال نریزید مگراینکه پزشک دستور داده باشد.

 

3. اگر ابه نوزادتان شیر مادر می‌دهید:

 

• به نوزادتان کمک کنید بتواند نوک پستان را درست بگیرد: دهانش را کامل باز کرده و زبانش را پایین ببرد.

• تا قبل از یک ماهگی به او شیشه شیر یا پستانک ندهید.

• به مصرف روزانه ویتامین دوران بارداری‌تان یا مولتی‌ویتامین ادامه دهید.

• درمورد قطره ویتامین D برای نوزادتان از پزشک او سوال کنید.

 

4. اگر به نوزادتان شیرخشک می‌دهید:

 

• از شیرخشک‌های غنی‌شده با آهن استفاده کنید.

• برای درست کردن شیر یا نگهداری آن، دستورات نوشته‌شده روی بسته را دنبال کنید.

• هیچوقت نوزاد را با شیشه‌شیر در تختش نگذارید.

• برای تغییر شیرخشک مورد استفاده‌تان، با پزشک او مشورت کنید.

 

مراقبت‌های معمول:

 

1. قبل از بغل کردن نوزاد دست‌هایتان را بشویید و از افراد بیمار دوری کنید.

2. دقت کنید که پوشک نوزادتان زیر بندناف او باشد تا بندناف خشک شود. بندناف معمولاً بین 14-10 روز بعد از تولد می‌افتد.

3. برای پسرهایی که ختنه شده‌اند، روی ناحیه تناسلی او وازلین بزنید.

4. تا زمانیکه بندناف بیفتد یا ختنه پسرها خوب شود، نوزاد را با اسفنج حمام کنید. دقت کنید که از اب خیلی داغ استفاده نکنید.

5. از صابون‌ها و کرم‌های بدون بو استفاده کنید.

6. نوزادتان را در آغوش بگیرید و به نیازهای او دقیق باشید. تصور نکنید که زیاد در آغوش گرفتن نوزاد باعث لوس شدن او می‌شود.

7. زمان در روز با نظارت خودتان، نوزاد را در زمان بیداری روی شکم قرار دهید. مراقب او باشید  اگر خسته شد او را برگردانید.

8. طبیعی است که زمان‌هایی در روز بدخلق شوند، اما بعضی از آنها ممکن است بیش از حد گریه کنند. قولنج کردن معمولاً بعد از 3 هفتگی در نوزادان اتفاق می‌افتد.

9. اگر فرزندتان تب داشت، به نظر مریض می‌رسید، شیر نمی‌خورد، پوشک خود را کثیف نمی‌کرد، نمی‌توانست خوب نوک پستان را بگیرد، بعد از خوردن شیر به نظر سیر نمی‌رسد، زرد رنگ به نظر رسید، یا اطراف بندناف یا ختنه او بیش از حد طبیعی قرمز شده بود، با پزشک او تماس بگیرید. بدون مشورت با دکتر هیچ دارویی به نوزاد ندهید.

9. احساس ناراحتی، بدخلقی یا اضطراب بعد از تولد نوزاد در مادران طبیعی است. اگر این احساسات خیلی شدید شدند یا بیشتر از یک یا دو هفته طول کشیدند، با دکترتان تماس بگیرید.

 

ایمنی

 

1. برای جلوگیری از بروز سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS):

 

• به فرزندتان شیر مادر بدهید.

• همیشه نوزاد را روی یک تشک سفت به پشت بخوابانید، بدون اینکه در گهواره‌اش پتو، بالشت، لحاف یا اسباب‌بازی اضافه بگذارید.

• دمای اتاق را کنترل کنید و از بی‌اندازه گرم کردن آن خودداری کنید.

• بیش از حد نوزاد را نپیچید.

• قبل از خواب در دهان نوزاد پستانک بگذارید و اجازه بدهید که با آن بخوابد. اگر از شیر مادر تغذیه می‌کند، باید صبر کنید که به آن عادت کند و بعد پستانک را به او معرفی کنید.

 

2. در اطراف نوزاد سیگار نکشید و نگذارید کس دیگری هم این کار را بکند.

3. نوزاد را همیشه در صندلی مخصوص نوزاد در ماشین روی صندلی عقب قرار دهید.

4. وقتی نوزادتان بیدار است، او را تنها نگذارید، مخصوصاً در جاهایی که سطح بلندی دارد یا حمام.

5. هیچوقت فرزندتان را تکان نداده، نلرزانید و بالا و پایین نیندازید، این کار می‌تواند منجر به خونریزی مغزی و حتی مرگ شود.

6. از قرار دادن نوزاد در معرض نور خورشید خودداری کنید و در چنین شرایطی حتماً روی او را بپوشانید و در صورت امکان به محل سایه منتقل کنید. استفاده از کرم ضدآفتاب برای کودکان زیر 6 ماه توصیه نمی‌شود. اما در شرایطی که لباس و کاور مخصوص برای نگهداری از او در برابر آفتاب نبود، از مقدار بسیار کمی کرم ضدافتاب برای نوزاد زیر 6 ماه خود استفاده کنید.


نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
چکاپهای فرزندتان: نوزاد
شنبه 93 فروردین 16 , ساعت 9:12 عصر  

چکاپ‌های فرزندتان: نوزاد

دکتر یا پرستار فرزندتان در بیمارستان احتمالاً:

 

1. وزن، قد و محیط سر فرزندتان را اندازه‌گیری کرده و اعداد را در جدول رشد او یادداشت خواهد کرد.

 

2. سوالاتی پرسیده، به نگرانی‌های شما پاسخ داده و توصیه‌هایی برای مراقبت از فرزندتان ارائه خواهد داد:

 

غذا دادن. شیر مادر بهترین تغذیه برای نوزادان است اما شیر خشک نیز موادمغذی لازم برای آنها را فراهم می‌کند. به نوزادان باید هر زمان که خواستند (وقتی گرسنه هستند) شیر دهید که تقریباً هر یک تا 3 ساعت خواهد بود. دکتر یا پرستارتان شیردهی شما را نگاه کرده و اگر در آن مشکلی داشتید، کمک و راهنمایی‌تان خواهد کرد. بچه‌هایی که با شیر خشم تغذیه می‌کنند در هر وعده به 90-30 میلی‌لیتر شیر نیاز دارند. در اواسط شیر دادن و آخر آن، باید بگذارید نوزاد آروغ بزند. هرچه نوزادان بزرگ‌تر می‌شوند، در هر وعده شیر بیشتری می‌خورند و این باعث می‌شود که وعده‌های آنها در طول روز کمتر شود.

 

ادرار و مدفوع. نوزادی که از شیر مادر تغذیه می‌کند تازمانیکه شیر مادر بیشتر شود، ممکن است در روز فقط یک یا دو بار پوشک خود را خیس کند. برای همه بچه‌های 5-3 روزه باید انتظار روزی 6 پوشک خیس را داشته باشید. نوزادان در ابتدا فقط یکبار در روز در پوشک خود مدفوع می‌کنند و مدفوع آنها در چند روز اول تیره و قیرمانند است و بعد 4-3 روز، نرم و شل و زرد-سبزرنگ می‌شود. نوزادانی که از شیر مادر تغذیه می‌کنند، به طور طبیعی چند پوشک کثیف خواهند کرد و اگر تعذیه آنها با شیر خشک باشد، این میزان کمتر خواهد شد.

 

خوابیدن. نوزاد ممکن است 16 ساعت در روز یا بیشتر بخوابد که هر مرتبه خوب او بیشتر از 3-2 ساعت طول نمی‌کشد و شب‌ها کمی طولانی‌تر خواهد شد. نوزادان نباید بیشتر از 4 ساعت بدون تغذیه بخوابند.

 

رشد. نوزادان تازه به دنیا آمده باید بتوانند:

 

• به چهره‌ها یا اشیاء روشن و براق در فاصله 30-20 سانتی‌متری خود دقت کنند.

• به صداها واکنش دهند --ممکن است با صدای والدین برگردند، ساکت شوند، پلک بزنند یا گریه کنند.

• دست‌ها و پاهایشان را در حالت جمع نگه دارند.

• واکنش‌های نوزادی قوی مثل موارد زیر داشته باشند:

 

- مکیدن: به جلو آمده و بعد سر سینه یا بطری شیر خود را می‌مکد.

 

- گرفتن: انگشتی که در کف دست او قرار داده شده را سفت می‌گیرد.

 

- ژست شمشیرباز: وقتی سرش را به سمتی برگردانید، دست آن سمت را صاف کرده و دست مخالف آن را خم می‌کند.

 

- واکنش تکان: دست‌ها و پاهایش را باز کرده و بعد وقتی تکان داده می‌شود، آنها را خم می‌کند.

 

3. نوزاد را به صورت لخت معاینه فیزیکی خواهد کرد که شامل معاینه چشم‌ها، گوش دادن به صدای قلب نوزاد، گرفتن نبض، بررسی بند ناف و معاینه پشت، ران‌ها و پاهای او می‌باشد.

 

4. اولین واکسن‌های او را انجام خواهند داد. نوزاد وقتی هنوز در بیمارستان است باید اولین واکسیناسیون خود را انجام دهد. واکسیناسیون از نوزاد دربرابر بیماری‌های جدی محافظت می‌کند، ازاینرو خیلی مهم است که به موقع انجام شوند. برنامه‌های واکسیناسیون ممکن است متفاوت باشد، از اینرو بهتر است در این رابطه با پزشک او صحبت کنید.

 

5. آزمایشاتی انجام خواهد شد. یک نمونه خون کوچک از پاشنه پای نوزادتان گرفته خواهد شد تا برای بعضی بیماری‌های خطرناک آزمایش شود. همچنین ممکن است برای او تست شنوایی انجام شود.

 

نگاه به آینده

 

در زیر به نکاتی اشاره می‌کنیم که برای ویزیت بعدی‌تان بعد از یک هفته باید به خاطر داشته باشید:

 

غذا دادن:

 

1. اگر ابه نوزادتان شیر مادر می‌دهید:

 

• به نوزادتان کمک کنید بتواند نوک پستان را درست بگیرد: دهانش را کامل باز کرده و زبانش را پایین ببرد.

• تا قبل از یک ماهگی به او شیشه شیر یا پستانک ندهید.

• به نشانه‌های سیر شدن نوزادتان دقت کنید، مثل برگرداندن سرش از نوک پستان و بستن دهانش.

• به مصرف روزانه ویتامین دوران بارداری‌تان یا مولتی‌ویتامین ادامه دهید.

 

2. اگر به نوزادتان شیرخشک می‌دهید:

 

• از شیرخشک‌های غنی‌شده با آهن استفاده کنید.

• برای درست کردن شیر یا نگهداری آن، دستورات نوشته‌شده روی بسته را دنبال کنید.

• هیچوقت نوزاد را با شیشه‌شیر در تختش نگذارید.

• به نشانه‌های سیر شدن نوزادتان دقت کنید، مثل برگرداندن سرش از نوک پستان و بستن دهانش.

 

مراقبت‌های معمول:

 

1. قبل از بغل کردن نوزاد دست‌هایتان را بشویید و از افراد بیمار دوری کنید.

2. نوزادتان را در آغوش بگیرید و به نیازهای او دقیق باشید. تصور نکنید که زیاد در آغوش گرفتن نوزاد باعث لوس شدن او می‌شود.

3. دقت کنید که پوشک نوزادتان زیر بندناف او باشد تا بندناف خشک شود. بندناف معمولاً بین 14-10 روز بعد از تولد می‌افتد.

4. برای پسرهایی که ختنه شده‌اند، روی ناحیه تناسلی او وازلین بزنید.

5. دخترها ممکن است در هفته اول بعد از تولد ترشح خون از واژن داشته باشند.

6. تا زمانیکه بندناف بیفتد یا ختنه پسرها خوب شود، نوزاد را با اسفنج حمام کنید. دقت کنید که از اب خیلی داغ استفاده نکنید.

7. از صابون‌ها و کرم‌های بدون بو استفاده کنید.

8. اگر فرزندتان تب داشت، به نظر مریض می‌رسید، شیر نمی‌خورد، پوشک خود را کثیف نمی‌کرد، نمی‌توانست خوب نوک پستان را بگیرد، بعد از خوردن شیر به نظر سیر نمی‌رسد، زرد رنگ به نظر رسید، یا اطراف بندناف یا ختنه او بیش از حد طبیعی قرمز شده بود، با پزشک او تماس بگیرید. بدون مشورت با دکتر هیچ دارویی به نوزاد ندهید.

9. احساس ناراحتی، بدخلقی یا اضطراب بعد از تولد نوزاد در مادران طبیعی است. اگر این احساسات خیلی شدید شدند یا بیشتر از یک یا دو هفته طول کشیدند، با دکترتان تماس بگیرید.

 

ایمنی

 

1. برای جلوگیری از بروز سندرم مرگ ناگهانی نوزاد (SIDS):

 

• به فرزندتان شیر مادر بدهید.

• همیشه نوزاد را روی یک تشک سفت به پشت بخوابانید، بدون اینکه در گهواره‌اش پتو، بالشت، لحاف یا اسباب‌بازی اضافه بگذارید.

• دمای اتاق را کنترل کنید و از بی‌اندازه گرم کردن آن خودداری کنید.

• بیش از حد نوزاد را نپیچید.

• قبل از خواب در دهان نوزاد پستانک بگذارید و اجازه بدهید که با آن بخوابد. اگر از شیر مادر تغذیه می‌کند، باید صبر کنید که به آن عادت کند و بعد پستانک را به او معرفی کنید.

 

2. در اطراف نوزاد سیگار نکشید و نگذارید کس دیگری هم این کار را بکند.

3. نوزاد را همیشه در صندلی مخصوص نوزاد در ماشین روی صندلی عقب قرار دهید.

4. وقتی نوزادتان بیدار است، او را تنها نگذارید، مخصوصاً در جاهایی که سطح بلندی دارد یا حمام.

5. هیچوقت فرزندتان را تکان نداده، نلرزانید و بالا و پایین نیندازید، این کار می‌تواند منجر به خونریزی مغزی و حتی مرگ شود.

6. از قرار دادن نوزاد در معرض نور خورشید خودداری کنید و در چنین شرایطی حتماً روی او را بپوشانید و در صورت امکان به محل سایه منتقل کنید. استفاده از کرم ضدآفتاب برای کودکان زیر 6 ماه توصیه نمی‌شود. اما در شرایطی که لباس و کاور مخصوص برای نگهداری از او در برابر آفتاب نبود، از مقدار بسیار کمی کرم ضدافتاب برای نوزاد زیر 6 ماه خود استفاده کنید.


نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
درباره وبلاگ

همه چیز از همه جا

موسی
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 35 بازدید
بازدید دیروز: 40 بازدید
بازدید کل: 703039 بازدید

خرید اینترنتی وان یکاد

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
لینک های روزانه

ورود آقایان ممنوع [496]
آرایشی [70]
پزشک خود باشیم [84]
حراج [44]
تصاویر [146]
آشپزی [65]
هز چیز خواندنی [40]
همه چیز از همه جا [62]
محصولات آرایشی [87]
[آرشیو(9)]
فهرست موضوعی یادداشت ها
نوشته های پیشین

تیر 1389
تیر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
آذر 90
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اردیبهشت 92
مرداد 92
شهریور 92
آذر 92
اسفند 92
فروردین 93
اردیبهشت 93
لوگوی وبلاگ من

همه چیز از همه جا
لینک دوستان من

آقاشیر
نهِ/ دی/ هشتاد و هشت
حفاظ
طعم شیرین با خدا بودن
صفاسیتی
فروشگاه اینتر نتی ایفه
فروشگاه کتاب
فروشگاه آرایشی و بهداشتی
فروشگاه فیلم و نرم افزار
فروشگاه دیجیتال
فروشگاه اسباب بازی
فروشگاه پوشاک
جواهر فروشی
آشپزی
همه چیز از همه جا
هر چیز خواندی
همه چیز راجب کتاب

حجره ونداد
فروشگاه ونداد
شاپ یار
فروشگاه آنلاین
صفحات اختصاصی

تبادل لینک
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
قانون تجارت[13] . دفاتر تجاری دفتر کل دفتر روزنامه[9] . اسناد تجاری[6] . دفاتر تجاری[5] . حقوق تجارت[5] . تاجر[5] . حق‌العمل کاری[3] . الماس[3] . قانون تجارت الکترونیکی[3] . رایانش ابری چیست؟[2] . سبوس گندم کلسترول خون را کاهش میدهد[2] . متن کامل قانون انتخابات ریاست جمهوری[2] . نظرسنجی از مردم تهران در باره آینده فرزندان(علم یا ثروت)[2] . قیراط[2] . کامیابی کسب و کار[2] . استرس[2] . رفتار سازمانی[2] . شخصیت حقوقی و نظریات مرتبط با آن[2] . انتشار مصادیق مجرمانه قانون جرایم رایانه ای[2] . انرژکتوری استارت تعمیرگاههای دستگاه دیاگ کاربراتوری . انشا یک بچه دبستانی در مورد ازدواج . انواع مدلهای خوابیدن: معایب و مزایا . اوال . ایران ?? رشته علوم انسانی را متوقف می‌کند . اینکوترمز (incoterms) چیست؟ . بازنگری در قراردادهای بیع متقابل با سه خط قرمز . بحران میان‌سالی: تحول یا افسردگی؟ . برای رسیدن به آرامش راحت نفس بکش . برلیان . بهره وری . بوی خیار میل جنسی را افزایش می‌دهد! . بیل گیتس چگونه کار می‌کند؟ . پاسخ به 6 سوال یارانه‌ای مردم . پرنس . پول خرج کردن بدون چشم‌انداز . پول شویی چیست؟ . پولشویی چیست !؟ . پیچش و پارگی کیست تخمدان شایع ترین علت دل دردهای شدید دختران . پیشگوئی" نوسترآداموس"درباره ایران . پیشگیری‌ . تاثیر فیلم‌های مستهجن بر رابطه زناشویی . 10 حقیقت عجیب درباره مغز . 10 راه برخورد با استرس مالی . 10 راهکار برای شاد نگهداشتن زندگی زناشویی . 15 نکته کلیدی برای کاهش وزن . 30 اگر با ارزش برای زندگی شما . 4 آپارتمان نشینی . 8 اشتباه بزرگ در رژیم کاهش وزن!! . 9 درس مهم زندگی . 9 روش برای شاد زیستن . trichoptlosi . آپارتمان . آپارتمان نشینی . آدران قصران یا قلعه دختر . آزاد سازی همزمان یارانه تمام حامل های انرژی . آشنای با الماس . آغاز پخش برنامه های یورونیوز به زبان فارسی از طریق ماهواره . آلودگی هوا خطر مه دود . اوزون . منوکسید کربن. دی‌اکسید گوگرد . ا . آنتی اکسیدان . آیا ازدواج های اینترنتی و همسریابی در سایتها درست است ؟ . ابتکار یک روستایی در تبدیل خانه اش به هتل . ارزش غذایی زردآلو خشک و تازه . ازدواج موقت چگونه باعث طلاق می شود؟ . تاریخ هیپنوتیزم . تخفیف بگیرید . تدابیر شدید امنیتی در فرانسه در پی هشدار بن‌لادن . تست تعیین کننده میزان خوشبختی شما پس از ازدواج . تست ضریب هوشی جدید سال 1390 . تشخیص عشق پسران . تصاویر نیمه برهنه مقابل مسجدی در انگلیس . تعریف موفقیت . تفاوت اثر ازدواج در زنان و مردان . تمرین قدرشناسی . تناقضات زمان ما . توت فرنگی یخ زده راه مبارزه با سرطان مری . تکنیک های ساده برای پس انداز و کسب امنیت مالی . تکنیک‌های تنفس درمانی . ثبت ازدواج بموجب اقرار نامه رسمی . ثروتمندان ایران را بهتر بشناسیم . جدول افزایش قیمتها در بازار . جدید ترین روش درمان دردهای استخوانی . جن و روح . جوانه گندم و خواص آن . چطور دست از فکر کردن زیاد بردارید . چگونگی تغییر نام خانوادگی . چگونگی ثبت مشخصات منسوبین در شناسنامه . چگونگی ثبت ولادت خارج از کشور . چگونگی صدور گواهی تجرد . چگونه استرس را به حداقل برسانیم . چگونه روح خود را از بدن خود خارج کنیم؟ . چگونه فرزندانی با جرات تربیت کنیم؟ . چگونه کیفیت روابط جنسی خود را افزایش دهیم؟ . چه چیزی باعث شده است تا توجه به هنر در علوم اجتماعی در ایران افز . چهار بعد انسان کامل . چکاپ‌های فرزندتان: 5-3 روزه . چکاپ‌های فرزندتان: نوزاد . چکاپ‌های فرزندتان: یک ماهگی . حذف نام ایران و سوریه از فهرست کشورهای تهدیدکننده ترکیه . شرکت های تجارتی . شصت نکته شیرین درباره ی ازدواج . شما چقدر قدرت تحمل ابهام دارید؟ . شناخت آینده با هدف کسب درآمد . شناخت شخصیت پسران از رفتار با مادر . صنعت سنگهای قیمتی . صورت لیزینگ . طرح کاهش مصرف گاز مشعل ساختمانها . طریقه شستن . عادات اصلی برای رفتن به سمت موفقیت . علائم تجارتی . غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر . فرهنگ . فواید و خواص جوانه گندم . فواید کار گروهی . قانون . روزی که آقایان یائسه می‌شوند ... . روش سیستم سازی و طبقه بندی تجاری . روشهای موسیقی درمانی . روشهایی برای زندگی زناشویی موفق . رویارویی با حجم اضافی کار . زاید . زمرد تراش . زن کوچه یا زن ماهواره؟ فرقش چیست؟ . زنان کارآفرین . زندگی . زندگی لذت‌بخش . زیر خیمه سبز لندن . دلایل سیر نشدن و دلیل سیر شدن . دلیل وجود عدد هفت در مغز کشف شد . ده نشانه یک رابطه ی موفق زناشویی . دیدگاههای منفی در محل کار . راز بزرگ شاد زیستن . راه حل ساده رفع بوی بد کولرهای آبی . راه های رسیدن به آرامش . راه های کاهش درد قاعدگی . راه‌های شاد زیستن برای زنان . راهنمای آقایان برای حمایت خانم‌ها در طول دوران بارداری . راهکارهایی برای دستیابی به جذابیت . رایانش ابری . استرس و سلامت جنسی . الکترولیز . ام‌اس و اختلال جنسی . امامزاده آقا علی عباس و شاهزاده محمد (علیهما السلام) فرزندان اما . اصلاح قراردادهای بیع متقابل و ضرورت تدوین قوانین جدید . اصول آپارتمان نشینی . اطرافشان را با افراد شاد پر می‌کنند . اعتـیـاد بـه سـکس . اقتصاد بدون پول . اقتصاد بدون نفت، رویا یا واقعیت؟! . الگویی برای مدیریت زندگی . حقوق قانونی . حلقه نامزدی . حوزه مسئولیت ها . خداحافظی اپرا وینفری پس از ?? سال . خشک‌کردن . خواص دارویی ریحان . خواص سبوس گندم . خواص سدر . خواص غذایی چغندر . دانلود اینکوترمز 2012 . در مخزن زندگیتان کوسه ای بیندازید . درخواست از مراجع تقلید قم برای سئوال از رهبری . درمان موخوره . دستیابی به داروی کاهش وزن . دفاتر تجارتی قانون تجارت . کرم‌های موبر . کلسیم . قیمت جدید نان نهایی شد . کانون وکلای دادگستری استان کرمان رسماً مستقل شد . کریستال تراش . گرانترین الماس . گزارش خبری تحلیلی کیهان از اجلاس آتی «یوپی آر» پرونده حقوق بشر آ . گلابی . گلبول های قرمز خون . گناهان با ما چه می کنند ؟! . لزوم آموزش جنسی در دوران عقد . لیزر . مارکیز . ماهیت پول و وظایف پول چیست؟ . نقش مرد زندگی موفق . نگرانی های مالی . نگرش که مانع پیشرفت در زندگی می شود . نماز و میدان مغناطیسی بدن انسان . نکات کلیدی برای یک زندگی زناشویی موفق . نکاتی برای زیباتر شدن زندگی زناشویی . نکته های قشنگ زندگی . هشت روش برای افزایش درآمد وب سایت شما از طریق تبلیغات متنی . هنر تندرست ماندن . هیات مدیره . هیپنوتیزم چیست؟ . وام‌گیرنده . وام‌های کوتاه‌مدت . ورشکستگی چیست؟ . وقتی نفس تنگ می ‌شود . یک سلول بنیادی مهم در ترمیم نورونهای مغز شناسایی شد . کارآفرینی و کارآفرین . مثلثی . مجتمع . مجتمع مسکونی . مدیریت دانش در کسب . مدیریت رفتار سازمانی . مدیریت زمان . مدیریت مصرف برق در منزل . مراقبه . مراقبه مغز را پرورش می دهد . مسائل مالی . مشکلات شایع بارداری در زنان . مشکلات بیع متقابل نوع سوم برای توسعه میادین نفت ‌و گاز . مقاله ضمانت نامه‌ها و قراردادهای بیع متقابل . مقدمه ای بر آسیب شناسی روابط خانوادگی در ایران (قسمت دوم) . مقدمه‌ای بر درمان با هیپنوتیزم . منابع انتشار آلاینده های هوا . آلاینده ها ی هوا . وضعیت شاخص است . منبع: اقتصاد سیاسی، شماره هفت . منبع: فصلنامه اقتصاد سیاسی، شماره هفتم . موارد تعویض شناسنامه اشخاصی که می توانند نسبت به تنظیم برگ درخ . موبایل به نازکی یک کاغذ! . موخوره . موم . موهای . موهای بلند . نام تجارتی . نحوه شناخت و برآوردن نیازهای زناشویی . نرخ جدید دیه اعلام شد . سخنرانی واقعا جالب استیو جابز مدیرعامل و موسس اپل . سکه طرح جدید 298 هزار تومان! . سلامت میل جنسی تضمین شده است! . سن شروع عادت ماهانه مادر با جنسیت فرزند ارتباط دارد . سند و قواعد حاکم بر آن . سه مفهوم برای انتخاب معیارهای بازاریابی . سوال از منوچهر متکی درباره پرداخت پول به کرزای . سوالاتی که اندیشیدن شما را تغییر خواهد داد . سکوت در برابر جفای اندیشه‌ورزان دنیاطلب به پیامبر مهربانی جایز ن . شاد باشید . شادی . شامپو های . رایانش ابری یا cloud computing چیست؟ . رد پای دیجیتالِ انسان فناور . رسم و رسومات یلدا در شهرهای مختلف ایران . رشد واقعیت مجازی . رضایت شغلی و بهره وری . قدیمی‌ترین کارخانه تولید لوازم تحریر دنیا/فابر-کستل . قرارداد حمل و نقل . قراردادهای بیع متقابل؛ موفق در کلیات، ناموفق در اجرا . قصه ها چگونه ما را جذب می کنند؟ .

9 روش برای شاد زیستن
10 راز بزرگ شاد زیستن
نکته های قشنگ زندگی
راههای شاد زیستن برای زنان
عادتهای افراد شاد
رایانش ابری
رایانش ابری چیست؟
[عناوین آرشیوشده]