خیرخواهی، دوستی به بار می آورد . [امام علی علیه السلام]

javahermarket

همه چیز از همه جا
تازهترین اطلاعات ازماهیت متقاضیان جدید سایپا
شنبه 89 تیر 26 , ساعت 11:31 صبح  
تازه‌ترین اطلاعات ازماهیت متقاضیان جدید سایپا
 
بازار سهام- گروه بورس:
اطلاعات دریافتی نشان می‌دهد که شرکت سرمایه‌گذاری سایپا به نمایندگی از تعاونی کارکنان سایپا  در تدارک خرید بلوک 18 درصدی سهام شرکت سایپاست

به گزارش همشهری، با گذشت 15 روز از رقابت فشرده برای خرید سهام سایپا روز به روز ابعاد این رقابت پیچیده‌تر می‌شود و نام گروه‌های جدیدتری برای تملک بلوک سهام سایپا مطرح می‌شود.

دولت هفته گذشته مصوبه‌ای را صادر کرد که براساس آن، بنیاد شهید و وزارت رفاه مجاز هستند در مبادله سهام شرکت سایپا شرکت کنند. این مجوز به‌دلیل بدهی‌های دولت به این دوسازمان صادر شده و قرار است بدهی‌های دولت به این دو نهاد از این طریق تهاتر شود.

براساس مصوبه هیأت وزیران مقرر شد بخشی از سهام شرکت خودروسازی سایپا که در بورس عرضه شده با رعایت شرایطی، بابت رد دیون و مطالبات به بنیاد شهید و امور ایثارگران یا وزارت رفاه و تامین اجتماعی واگذار شود.

پیش از این از کنسرسیوم سرمایه‌گذاری ملی ایران، سرمایه‌گذاری تامین اجتماعی و سازمان اقتصادی کوثر وابسته به بنیاد شهید به عنوان خریداران احتمالی سهام سایپا یاد می‌شد اما تازه‌ترین خبر‌ها حکایت از آن دارد که شرکت سرمایه‌گذاری سایپا که سهامدار عمده تعاونی کارکنان سایپا محسوب می‌شود،

در تدارک برای خرید سهام سایپاست. در حال حاضر 30هزار نفر از کارگران گروه سایپا در این تعاونی عضو هستند و شرکت سرمایه‌گذاری سایپا بیش از 40‌درصد از سهام این تعاونی را در اختیار دارد.

هم‌اکنون کارکنان شرکت‌هایی چون پارس خودرو، زامیاد، ایندامین، سایپا یدک، پلاسکو کار و فنر‌سازی‌ زر که در گروه شرکت‌های سایپا قرار دارند در این تعاونی عضو هستند و امیدوارند با خرید سهام سایپا یک کرسی از هیأت‌مدیره شرکت سایپا را به دست بیاورند و مانع از واگذاری سهام به شرکت‌های دیگر شوند.

موضوع حضور بنیاد شهید و وزارت رفاه در معامله سهام سایپا که از آنان به‌عنوان شرکت‌های شبه دولتی یاد می‌شود واکنش شورای رقابت را برانگیخت. هنوز مشخص نیست که شورای رقابت که به‌تازگی ادعاهای جدیدی را در مورد واگذاری سهام شرکت‌ها مطرح می‌کند از موضع دولت دفاع می‌کند یا از مواضع بخش خصوصی؛

چرا که این شورا در زمان واگذاری سهام مخابرات که به اعتقاد کارشناسان و نمایندگان مجلس در شرایطی کاملا غیررقابتی انجام شد از مواضع بخش خصوصی به درستی دفاع نکرد.

موضع شورای رقابت

در همین رابطه جمشید پژویان رئیس شورای رقابت به فارس گفت: از این منظر که دولت شرکت‌های این دو مجموعه را به حضور در رقابت تشویق کرده نکته مطلوبی است اما اینکه بابت طلب این دو مجموعه از دولت چنین تصمیمی گرفته شده نمی‌تواند درست باشد.

وی ادامه داد: از همان آغاز به کار واگذاری شرکت‌های دولتی و مشمول اصل 44 با موضوع خصوصی یا دولتی و شبه دولتی بودن شرکت‌هایی مانند این دو زیرمجموعه مسئله داشتیم. متأسفانه خصوصی‌سازی‌ اقتصاد ایران به آن شکل که انتظار می‌رفت اجرا نشده و به جای بخش خصوصی فعال واقعی کشور، دیگر بخش‌ها تقویت شده‌اند.

پژویان تاکید کرد: اینکه دولت بابت رد دیون بدهی خود اجازه حضور نهادهای عمومی مانند شرکت‌های وابسته به بنیاد شهید و وزارت رفاه را می‌دهد یک نوع انحراف است و هدف اصلی واگذاری‌ها از بین می‌رود. به گفته وی با این شرایط مدیریت بنگاه‌های واگذار شده همچنان دولتی باقی می‌ماند و به‌جای پررنگ شدن بخش خصوصی در اقتصاد، بخش‌های شبه دولتی و نهادهای عمومی پررنگ می‌شوند.


نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
تماس با موبایل بدون آنتن هم فراهم شد
شنبه 89 تیر 26 , ساعت 11:22 صبح  
تماس با موبایل بدون آنتن هم فراهم شد
 
فناوری ارتباطی- همشهری آنلاین:
گروهی از پژوهشگران استرالیایی فناوری جدیدی را توسعه داده‌اند که تماس با تلفن همراه در مناطق بدون آنتن را امکانپذیر می کند.

«تماس با مشترک مورد نظر در این لحظه امکان پذیر نمی باشد.» این عبارتی آشنا برای کاربران تلفن همراه در ایران است. اما به تازگی گروهی از دانشمندان استرالیایی از فناوری استفاده کرده اند تا امکان تماس با تلفن همراه حتی در مناطقی که تحت پوشش آنتن های موبایل نیست، فراهم شود. شاید با توسعه این فناوری روزی برسد که دیگر نشنویم: «موبایلم آنتن نمی ده»

محققان مدرسه علوم رایانه ای دانشگاه فلایندرز در آدلاید این فناوری را با استفاده از تداخل «وای- فای» که به طور عادی در اتصالات اینترنتی کاربر دارد توسعه داده اند.

در این فناوری با کمک تداخل وای- فای و بدون نیاز به سیگنالهایی که از یک نقطه مرکزی (آنتن) صادر شده اند می توان صدا را منتقل کرد.

در حقیقت در برخی از مناطق دور افتاده و بیابانی مرکز استرالیا نه از طریق دکل های آنتن و نه از طریق ماهواره دریافت سیگنالهای موبایل میسر نیست. این تلفن جدید دارای یک مینی آنتن داخلی است که به آن امکان می‌دهد از طریق وای فای با تلفن‌های دیگر ارتباط برقرار کند و یک شبکه اختصاصی ایجاد کنند.

اکنون با استفاده از این فناوری سیگنال می تواند بین تلفنهای همراه مختلف منتقل شود هرچند درحال حاضر از فاصله چند صد متری امکان انتقال صدا با این روش وجود دارد اما در آینده با افزودن فرستنده ها و تجهیزات جانبی جدید می توان مسافت تحت پوشش و کیفیت صدا را ارتقا داد.

براساس گزارش ABC NEWS، این محققان در این خصوص اظهار می گویند: «با استفاده از تداخل وای- فای که امروزه بسیاری از تلفنهای همراه به آن مجهز هستند می توانیم صدا را انتقال دهیم. این سیستم می تواند در توسعه یک شبکه اضطراری تلفنهای همراه در زمان وقوع بلایایی چون زلزله که در آنها ممکن است دکلهای آنتنهای موبایل آسیب ببینند مورد استفاده قرار گیرد.»

این محققان می افزایند: «این سیستم می تواند در زمان وقوع زلزله تنها پس از مدت چند دقیقه ارتباطات موبایل میان گروههای امدادرسانی و مردم منطقه را برقرار کند.»

به گفته دکتر پل گاردینر استفان، این تلفن‌ها در یک منطقه دورافتاده که معمولا تلفن‌های همراه نمی‌توانند سیگنال داشته باشند و مطلقا هیچ زیرساخت یا پشتیبانی برای تلفن‌ها وجود نداشت، با موفقیت آزمایش شده‌اند.

بر اساس گزارش دیلی تلگراف، بعید است این تلفن‌ها جایگزین سیستم‌های تلفن همراه فعلی شوند اما می‌توانند با آنها یکی شوند تا ارتباط بدون امکان خرابی را ایجاد کنند.


 

 

www.efeh.com

 

 

نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
نقش والدین در امنیت کودکان در فضای مجازی
شنبه 89 تیر 26 , ساعت 11:11 صبح  
نقش والدین در امنیت کودکان در فضای مجازی
 
فضای سایبر- همشهری آنلاین-هلن صدیق بنای:
چگونه می‌توان امنیت میلیون‌ها کودک را در فضای مجازی اینترنت تامین کرد؟

تشکیل انجمن امنیتی برای شبکه‌های اجتماعی و فعالیت‌های آنلاین کودکان یک بحث داغ و روز دنیای دیجیتال است.

کارشناسان می‌گویند؛ اگر این انجمن را به شکل حلقه‌های متصل یک زنجیره در نظر بگیریم، و هر یک از این حلقه‌ها را با توجه به اهمیت نقش و وظایف آنها نام گذاری کنیم، خواهیم دید، حلقه "والدین" مهمترین نقش را در پیوند و حفظ سایر حلقه‌ها با هم برای تشکیل یک زنجیره یا به عبارتی یک انجمن حمایتی، امنیتی به عهده دارد.

 

بله درست است! این "والدین" هستند که ارتباط و نقش اصلی را در این انجمن حمایتی برای امنیت کودکان و نوجوانان از آسیب ها و فعالیت‌های خطرساز اینترنت به عهده دارند.

اگر بخواهیم حلقه والدین را از این زنجیره‌ای امنیتی خارج کنیم. مطمعنا‌ بقیه گروه‌ها کارایی و  موفقیت لازم را از دست خواهند داد.

همچنین "والدین" فاقد آگاهی و دانش در زمینه اینترنت و امنیت اینترنتی نمی‌توانند حلقه خوبی برای تشکیل این زنجیره یا انجمن حمایتی باشند.

همین عامل یعنی عدم آگاهی والدین، باعث قربانی شدن کودکان و افزایش خطر شکار آنها توسط شکارچیان سایت‌های هرزه نگار، آزارهای مجازی، سرقت مشخصات و بقیه نخاله‌های اینترنت شود.

خلاصه اینکه، جنگ اول به از صلح آخر است. برای تشکیل یک انجمن حمایتی و امنیتی اینترنت موفق باید همه مراکز از قبیل؛ مراکز دولتی، مدارس، خدمات دولتی، دانش آموزان و مهمتر از همه "والدین" همکاری داشته باشند.

 

برای رسیدن به هدف مطلوب، یعنی حفظ امنیت اینترنتی، نقش "والدین" بسیار کلیدی است.

 چگونه می‌توان والدین را در این نقش و وظیفه مهم کمک کرد؟

با توجه به برنامه‌ها و فعالیت‌های سنگین روزانه پدران و مادران و صرف نظر از خستگی حاصل از این کارها نمی‌توان انتظار داشت که آنها بتوانند در جلسه‌های آشنایی با امنیت اینترنتی که در مدرسه یا هر جای دیگری تشکیل می‌شود، حضور یابند.

به همین دلیل می‌توان با قاطعیت گفت: اکثر والدین نسبت به موضوع امنیت اینترنتی نا آگاه یا اطلاعات اندکی دارند و در نتیجه همین ناآگاهی و اطلاعات کم آنها بسیاری از کودکان در معرض خطر سوء استفاده اینترنتی قرار می‌گیرند.

چگونه می‌توان امنیت میلیون‌ها کودک را در فضای مجازی اینترنت تامین کرد؟

کارشناسان معتقدند که باید قبل از هر چیز کتابچه‌هایی در زمینه آشنایی با اصول اولیه امنیت اینترنتی به صورت ساده و خلاصه تهیه و آن را وارد سبد کالای خانواده‌ها کنیم، به‌گونه‌ای که این کالا به‌یکی از موارد اصلی خرید روزانه پدر و مادرها تبدیل شود.

برای این منظور باید مکان‌های پر تردد والدین و کودکان را شناسایی کرد. کمی‌فکر کنید. خارج از خانه، جایی که هر پدر و مادری یا حداقل یکی از آنها با کودکانش مجبور اند در آن رفت و آمد کنند، کجاست؟

بله حتما می دانید. آنها در طول هفته چندین بار برای خرید روزانه به فروشگاه‌ها، سوپر مارکت ها و سایر مراکز خرید و همچنین اکثرا به خاطر علاقه کودکانشان به غذاهای آماده و پیتزا فروشی‌ها می‌روند.

حرکت بعدی این است که مسئولان موظف شوند ‌از تمامی ‌فروشگاه‌ها، سوپر مارکت ها، رستوران‌ها -منظور مراکزی که صدها پدر ‌و مادر و کودک روزانه مشتریان اولیه و دائمی آنها هستند- لیستی تهیه کنند.

سپس از طریق این مراکز ‌‌کتابچه ها یا جزوء های که‌ توسط کارشناسان امر برای آگاهی و اطلاع رسانی از اصول اولیه "امنیت کودک در فضای مجازی" تهیه شده است را توزیع کنند.

با این اقدام هر زمان که پدر یا مادری وارد این مراکز خرید می‌شوند به این کتابچه‌ها دسترسی داشته و آن را تهیه کنند.

حالا اگر والدین زمانی برای شرکت در ‌جلسه‌هایی که‌در این زمینه برگزار می‌کنند، ندارند، در عوض می‌توانند در زمان خرید روزانه‌ یا صرف غذا همراه کودکانشان به این منابع اطلاعاتی دسترسی داشته باشند.

انتشار و توزیع کتابچه‌های "امنیت کودک در فضای مجازی" یک طرح ایده‌ال است. چرا که این کتابچه‌ها نه تنها محتوای غنی اطلاعاتی دارند بلکه ‌با صفحه‌های کم، سایز کوچک و قیمت مناسبی که دارند.(یعنی می توان برای آن در نظر گرفت)به راحتی در هر سبد کالای خانواده جا گیرد.

کتابچه "امنیت کودک در فضای مجازی" با راهنمای های عملی برای آگاهی مادران و پدران پر مشغله تهیه شده است. این کتابچه کم حجم، حاوی بیشترین اطلاعات و دستور عمل های مفید و مورد نیاز والدین است.

 

والدین با مطالعه و اجرای این دستور عمل ها گامی موثر در جهت امنیت و حمایت کودکان خود در فضای مجازی بر می‌دارند.

مطالعه ‌کتابچه‌ای با این اوصاف کاربردی تر از وقت گذاشتن و جان کندن برای خواندن کتاب‌های قطور و پیچیده، دی وی دی ها (DVDs) (صفحه‌های فشرده ذخیره اطلاعات) و یا جستجو در سرتاسر اینترنت است. خودتان امتحان کنید.

این کتابچه علاوه بر معرفی سایت‌های خبری‌اش، حاوی تمامی ‌اطلاعات مورد نیاز والدین برای دانستن دانش امنیت اینترنتی و آشنا کردن آنها با مفاهیم اولیه چون؛ سیستم های فیلترینک و مانیتورینگ، سیستم کنترل والدین، آسیب های چت روم ها (اتاق های گفتگو)، آسیب های شبکه‌های اجتماعی، نحوه چت با کودک خود و نیز‌اختصار نویسی در چت مانند؛ PAW)) به جایparents are watching)) و همچنین توانایی خواندن حروف اختصاری و غیره است.

مشکلات این طرح هم مانند سایر برنامه‌های امنیتی مجازی که برای جوانان در نظر گرفته شده این است که نمی‌توان کودکان و نوجوانان را برای استفاده از آنها ترغیب کرد. در نتیجه آنها با بی توجهی از کنار این برنامه‌ها گذشته و به کار خود ادامه می‌دهند.

چرا که جوانان خود را راسخ و شکست ناپذیر می‌پندارند. به همین دلیل است که شما به عنوان والدین باید دارای دانش اینترنتی باشید تا سر از کار و فعالیت های آنلاین آنها در آورید.

شما با داشتن اطلاعات این کتابچه زنجیره‌ای که شامل جوانان، والدین، مدارس، کلیساها و خدمات دولتی است را کامل کرده و در یک کار گروهی با هدفی مشترک برای ایجاد امنیت اینترنتی برای کودکان شرکت می‌کنید.

بنابراین باید ‌مسئولان با همکاری فروشگاه‌های زنجیره‌ای، سوپر مارکت ها، رستوران ها و بطور کلی تمامی‌مراکز که کارشان به نوعی در ارتباط با خانواده‌ و کودکان است، دست به دست هم داده تا با تشکیل جلسات مطبوعاتی، اطلاع رسانی، تبلیغات در رسانه‌ها و مکان‌های عمومی ‌و ... این امر  یعنی پربار ساختن دانش والدین را تحقق ببخشند.

به طوری که مطالعه و کسب اطلاعات از این کتابچه دغدغه اصلی والدین و انتخاب اولیه آنها در هنگام خرید باشد.

فعالیت های فرهنگی از این قبیل می‌توانند تاثیرات بسیار مثبتی در زمینه‌های آموزشی، اجتماعی و اقتصادی بگذارند.

اینگونه فعالیت های فرهنگی، امتیاز خوبی برای مسئولان امر  نیز است. به امید آنکه در آینده‌ای نزدیک هر خانواده‌ای در هر کجا صاحب اطلاعات لازم در زمینه حفظ "امنیت کودک در فضای مجازی" باشد.

کسب اطلاعاتی که کودکان ما را از آسیب های اینترنتی محافظت خواهد کرد.

به یاد داشته باشیم که یک دست صدا ندارد. این امر تنها با هماهنگی و همکاری همه افراد مرتبط می‌تواند موفق و تحقق یابد.

حمایت از امنیت کودکان در فضای مجازی و آگاهی والدین از خطراتاینترنت  باید از اهداف و دغدغه‌های عمده همه ما بخصوص مسئولان جامعه باشد.

با آگاه سازی والدین یا هر شخصی که به عنوان سرپرست کودک است در زمینه فعالیت‌های آنلاین، می‌توان امنیت میلیون ها کودک و خانواده‌‌ را حفظ کرد.

www.kidsafecyberspace.com


نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
امنیت اینترنت بانکها همچنان در ابهام
شنبه 89 تیر 26 , ساعت 11:7 صبح  
امنیت اینترنت بانک‌ها همچنان در ابهام
بانکداری الکترونیک- اسماعیل ذبیحی:
اینترنت زندگی همه ما را به‌نحو مطلوبی دگرگون کرده و این تحول البته در حوزه پول و اعتبار، مورد اقبال عمومی واقع شده است.

 افزایش سرعت خدمات بانکی، کارآمدی مؤسسات مالی اعتباری، صرفه جویی در زمان و حتی کاهش ترافیک شهری، کمترین مزایای استفاده از اینترنت بانک است که کمابیش توجه کاربران ایرانی را نیز به‌خود جلب کرده است.  حتی از طریق یک اتصال معمولی به اینترنت، می‌توانیم بسیاری از فعالیت‌های بانکی وقت‌گیر و مهم خود مانند انتقال وجه، دریافت صورت وضعیت، اطلاع از آخرین رقم موجودی، پرداخت قبض‌ها و خرید کالا را انجام دهیم  اما آیا می‌توانیم عبارت «خیلی امن» را قاطعانه برای این خدمات قائل شویم؟ چند درصد از افرادی که از خدمات اینترنت بانک استفاده می‌کنند، از امنیت کامل در هنگام فعالیت‌های مالی و اعتباری برخوردارند؟

واقعیت این است که اغلب بانک‌ها، دستگاه‌های دولتی و مراکز تصمیم‌گیر در کشور، کاربران خدمات بانکی را با انواع تبلیغات، اطلاعیه‌ها و تشویق‌ها بمباران می‌کنند تا به‌رغم تمام محدودیت‌های موجود درخصوص دسترسی جامعه ایرانی به اینترنت، آنها را به سمت استفاده از خدمات اینترنتی سوق دهند؛ فارغ از اینکه اطلاع رسانی همین دستگاه‌ها درخصوص امنیت اینترنت بانک تقریباً صفر است. البته این مسئله کاربران خانگی و شخصی را از بی‌توجهی به تأمین امنیت اینترنت در رایانه‌های خود مبرا نمی‌کند اما مراکز و رسانه‌های تأثیر‌گذار بر جامعه باید به تناسب تبلیغات پی‌درپی درخصوص استفاده از اینترنت بانک، گوشه چشمی هم به امنیت این خدمات مهم و ارزشمند داشته باشند. 

از سویی دیگر، کاربران خدمات اینترنتی باید بدانند که امنیت اطلاعات هم در طرف خدمات‌دهنده (Server-Side) و هم در طرف خدمات‌گیرنده (Client-Side)، باید به‌طور کامل تأمین باشد و صرف ارائه خدمات امن از طرف بانک، امنیت اطلاعات مالی اعتباری کاربر یا خدمات گیرنده را تضمین نمی‌کند و محیط عملیاتی او نیز باید کاملاً حفاظت‌شده و عاری از تهدیدهای رایانه‌ای باشد.

این روزها، خرابکاران و تبهکاران اینترنتی، به‌دنبال فتح پایگاه‌های مهم اطلاعاتی و نفوذ در مراکز نظامی و دولتی، تنها با هدف کسب شهرت و خودنمایی در برابر هم‌قطارانشان نیستند. آنها اکنون یک انگیزه قوی‌تر دارند؛ پول.

بله؛ سرقت مستقیم پول و یا هر نوع فعالیت خرابکارانه‌ای که به کسب درآمدهای کلان منجر شود، اکنون به محور فعالیت‌های مجرمانه در اینترنت تبدیل شده است. نکته دیگر اینکه بسیاری از کاربران تصور می‌کنند چون پول زیادی در کارت‌های اعتباری و حساب‌های بانکی خود ندارند و یا تنها برای پرداخت قبض‌های خود از اینترنت استفاده می‌کنند، هدف مناسب و مهمی برای هکرها و مجرمان اینترنتی محسوب نمی‌شوند، اما درست برعکس، تمام کاربران متصل به اینترنت، همگی به یک میزان در معرض حملات اینترنتی قرار دارند، چون همه آنها تنها یک مشخصه مجازی واضح دارند و آن هم همان نشانی‌های اینترنتی یا نشانی‌های IP رایانه‌های متصل به اینترنت است. برای اجرای حملات مخرب و نفوذهای غیرمجاز در اینترنت تنها نشانی‌های IP اهمیت دارند و نه چیز دیگر!

متأسفانه هر قدر تعداد کدهای مخرب رایانه‌ای و ویروس‌های سارق اطلاعات افزایش می‌یابد، توجه امنیتی کاربران اینترنت نیز به دلایلی که ذکر شد، کاهش می‌یابد. فراموش نکنیم که مهم‌ترین این دلایل، احساس کاذب امنیتی است که به‌علت اطمینان از عدم‌وجود ویروس یا نقص‌های امنیتی در رایانه‌های شخصی و خانگی است. کاربران خانگی، کلمه ویروس را مترادف با اختلال، ناهماهنگی، تخریب و یا کندی عملکرد در رایانه‌ها می‌دانند و احتمال نمی‌دهند که بسیاری از بدافزارها دارای عملکرد کاملاً نامحسوس و پنهان هستند.
چگونه دسترسی به خدمات اینترنتی بانک‌ها را امن کنیم؟

بانک‌ها و مؤسسات مالی اعتباری، به شما خدمات امن ارائه می‌کنند. این مسئله نباید موجب نگرانی شما باشد که ممکن است بانک‌ها ناامن باشند. البته در مواردی نادر، خرابکارهای حرفه‌ای با حمله به پایگاه‌های اطلاعاتی مؤسسات مالی، موفق شده‌اند تا علاوه بر سرقت مستقیم پول، اطلاعات ارزشمند و حساس مشتریان آنها را نیز به سرقت ببرند (نظیر آنچه در سال 2008 میلادی برای بانک سوئدی نوردآ اتفاق افتاد). اغلب مجرمان اینترنتی ترجیح می‌دهند به‌علت سطح بالای امنیت و مدیریت ریسک در مراکز مالی، به مشتریان یا دریافت‌کنندگان خدمات بانکی حمله کنند. بنابراین اگر شما رایانه خود را به یک محیط امن برای دریافت خدمات مالی تبدیل کنید، تهدید عمده‌ای متوجه شما و اطلاعات شما نخواهد بود.

مهم‌ترین نکته‌ای که باید به آن توجه کنید این است که همان‌قدر که در دنیای واقعیت مراقب اطلاعات مالی، کارت‌های اعتباری و وجوه نقد یا غیرنقد خود هستید، در فضای اینترنت نیز باید تمام جوانب و ملزومات امنیتی را رعایت کنید. مطمئن باشید که احتمال سرقت شماره کارت اعتباری و اطلاعات مالی شما از طریق اینترنت، از احتمال سرقت عمدی کارت اعتباری شما، به همراه رمز عبور مربوط به آن و یا دسته‌ای پول نقد که حتی در کیف‌دستی خود قرار داده‌اید، کمتر نیست.

بنابراین، برای امنیت فعالیت‌های بانکی خود در اینترنت:

- رایانه خود را به یک نرم‌افزار امنیتی پیشرفته با حداکثر امکانات حفاظتی مجهز کنید. این نرم‌افزار باید از جدیدترین فناوری‌های حفاظتی برای پیشگیری از نفوذ برخوردار بوده و فایل ضدویروس آن به‌روز باشد. به‌عنوان پیشنهاد می‌توانید از ضدویروس رایگان و قدرتمند
 Panda Cloud Antivirus، استفاده کنید.

- هرازگاهی، رایانه خود را برای کشف و پاکسازی ویروس‌های احتمالی اسکن کنید. برخی از ویروس‌ها، به هر دلیلی می‌توانند از لایه‌های حفاظتی رایانه شما عبور کرده باشند. برای پاکسازی این نوع ویروس‌ها، اسکن دستی رایانه‌ها به‌صورت دوره‌ای ضروری است.

- هرزنامه‌ها و یا پیغام‌های مشکوک با فرستنده‌های ناشناس را به هیچ وجه جدی نگیرید؛ هرچند اگر جذاب یا قابل توجه جلوه کنند. این نامه‌ها می‌توانند حاوی لینک‌های مخرب و یا ابزار کلاهبرداری آنلاین باشند.

- از هر فروشگاهی خرید نکنید؛ حتی اگر شما را به صفحه پرداخت اینترنتی مربوط به بانک خودتان هدایت کنند. حتماً قبل از خریدهای اینترنتی از میزان شهرت، قانونی بودن، سطح اعتبار و قابلیت ارائه خدمات امن توسط مراکز فروشگاهی اطمینان حاصل کنید.

- علاوه بر نرم‌افزارهای ضدویروس، سیستم‌های عامل و برنامه‌های کاربردی مهم خود را نیز به‌روز نگه دارید. دانلود و نصب اصلاحیه‌های مهم نرم‌افزاری و به‌روزرسانی خودکار سیستم‌های عامل، راهکارهای مناسبی محسوب می‌شوند.

- هیچ فایل یا نرم‌افزار نامطمئنی را دانلود و روی سیستم خود اجرا نکنید. البته دانلود فایل‌ها و نرم‌افزارهای کاربردی به ظاهر امن از پایگاه‌های نامشخص و بی‌نام و نشان اینترنتی، به هیچ وجه توصیه نمی‌شود. در این شرایط احتمال دانلود یک کد مخرب و سپس اجرای مستقیم آن در رایانه توسط خود شما بسیار بالاست.

- و درنهایت، هیچ‌گاه اطلاعات حساس و بسیار محرمانه خود را از طریق نامه‌های الکترونیک ارسال نکنید. بر خلاف تصور عموم، نامه‌های الکترونیک از لحاظ امنیتی بسیار آسیب‌پذیرند.
این دستورالعمل‌های ساده، امنیت کامل فعالیت‌های بانکی شما در اینترنت را تضمین می‌کنند. پس همین حالا دست‌به‌کار شوید. خیلی ساده، خیلی سریع و خیلی امن، آخرین صورت وضعیت حسابتان را اینترنتی دریافت کنید.


راهزنان خاموش در رایانه

 

وظایف اصلی آنها، جمع‌آوری اطلاعات محرمانه و ارسال رونوشتی از آنها به خرابکاران و مجرمان اینترنتی است. بسیاری از آنها فعالیت‌های مالی اعتباری شما را رصد می‌کنند، برخی دیگر رایانه شما را در برابر سایر تهدیدهای خطرناک آسیب پذیر می‌کنند و بعضی دیگر نیز مانند کدهای مخرب Bot، می‌توانند رایانه‌ها را به‌طور کامل در اختیار گروه‌های تبهکاری قرار دهند؛ به‌نحوی که از آنها در تخریب وسیع و یا سرقت گسترده اطلاعات استفاده شود

بسیاری از کدهای مخرب و ویروس‌های رایانه‌ای، با هدف سرقت اطلاعات ارزشمند و حساس کاربران، طراحی و در شبکه جهانی اینترنت منتشر می‌شوند. براساس اعلام شرکت امنیتی پاندا، هم‌اکنون ویروس‌های سارق اطلاعات مالی، بیش از دوسوم کدهای مخرب پراکنده در اینترنت را به‌خود اختصاص داده‌اند. این بدافزارها اغلب به‌دنبال ایجاد اختلال در فرایندهای عملیاتی رایانه شما نیستند و شما هیچ وقت از حضور و فعالیت مخرب آنها آگاه نخواهید شد. به بیانی دیگر چون این ویروس‌ها نشانه خاصی ندارند و عملکردهای سیستم را تحت‌تأثیر قرار نمی‌دهند، توجه شما را به هیچ وجه جلب نمی‌کنند.

نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
گروه موسیقی «سیاه و سپید» برای اولین بار روی صحنه میرود
شنبه 89 تیر 26 , ساعت 11:3 صبح  

 در تالار رودکی
گروه موسیقی «سیاه و سپید» برای اولین بار روی صحنه می‌رود

خبرگزاری دانشجویان ایران - تهران
سرویس: فرهنگ و هنر - موسیقی

گروه موسیقی تازه‌تأسیس «سپید و سیاه»، بعد از ماه مبارک رمضان در تالار «رودکی» برای اولین‌بار کنسرت برگزار می‌کند.

 

پیمان میرآقاسی ـ سرپرست این گروه ـ در گفت‌وگو با خبرنگار موسیقی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) گفت: این گروه با همراهی مریم رضایی (نوازنده تار ارکستر ملی)، سورنا صفاتی (نوازنده‌ی سنتور) ، نایان صحیحی (نوازنده‌ی کمانچه)و کوروش دانایی (نوازنده‌ی تار، تنبک و سازهای ضربی) آغاز به‌کار کرده است و من نیز در کنار دیگر اعضا «قیچک آلتو» می‌نوازم.

 

وی توضیح داد:این گروه برای اولین کنسرت خود قطعات «های‌های چوپان»، «ای عشق»، «حسرت باران»،

«رهایی»، «اسرار ازل» و چند قطعه ضربی بی‌کلام را در دستگاه شور اجرا خواهد کرد.

 

این نوازنده‌ی ویولون گفت:بخش دوم اجرای این کنسرت نیز در دستگاه اصفهان است و قطعات «تو بمان»،

«غزل‌خوان»، «سودای بی‌حاصل» و چند قطعه‌ی ضربی بی‌کلام در دستگاه اصفهان اجرا می‌شود.

 

به گفته‌ی میرآقاسی، قطعات اجرایی این کنسرت توسط اعضای گروه آهنگسازی شده است و اشعاری از ابتهاج، منزوی، کدکنی، خیام، حافظ و سعدی با آواز «اشکان کمانگری» است.

 

این هنرمند که نوازنده‌ی ویولون ارکستر ملی است، درباره‌ی راه‌اندازی این گروه توضیح داد: پس از تعطیل‌شدن ارکستر ملی از زمستان سال گذشته با فکر اولیه «مریم رضایی» این گروه آغاز به کار کرد و استاد فخرالدینی ـ رهبر ارکستر ملی ـ به ما یاد داد اول عاشق کارمان باشیم و از موسیقی لذت ببریم و سپس به فکر منافع حاصل از کارمان باشیم.

 

کنسرت گروه موسیقی «سپید و سیاه» بعد از ماه رمضان با همکاری انجمن موسیقی برگزار می‌شود.


نوشته شده توسط موسی | نظرات دیگران [ نظر] 
<      1   2   3   4   5      >
درباره وبلاگ

همه چیز از همه جا

موسی
اوقات شرعی
فهرست اصلی
بازدید امروز: 95 بازدید
بازدید دیروز: 40 بازدید
بازدید کل: 703099 بازدید

خرید اینترنتی وان یکاد

شناسنامه
صفحه نخست
پست الکترونیک
پارسی بلاگ
لینک های روزانه

ورود آقایان ممنوع [496]
آرایشی [70]
پزشک خود باشیم [84]
حراج [44]
تصاویر [146]
آشپزی [65]
هز چیز خواندنی [40]
همه چیز از همه جا [62]
محصولات آرایشی [87]
[آرشیو(9)]
فهرست موضوعی یادداشت ها
نوشته های پیشین

تیر 1389
تیر 89
آبان 89
آذر 89
دی 89
فروردین 90
اردیبهشت 90
خرداد 90
تیر 90
مرداد 90
مهر 90
آذر 90
دی 91
بهمن 91
فروردین 92
اردیبهشت 92
مرداد 92
شهریور 92
آذر 92
اسفند 92
فروردین 93
اردیبهشت 93
لوگوی وبلاگ من

همه چیز از همه جا
لینک دوستان من

آقاشیر
نهِ/ دی/ هشتاد و هشت
حفاظ
طعم شیرین با خدا بودن
صفاسیتی
فروشگاه اینتر نتی ایفه
فروشگاه کتاب
فروشگاه آرایشی و بهداشتی
فروشگاه فیلم و نرم افزار
فروشگاه دیجیتال
فروشگاه اسباب بازی
فروشگاه پوشاک
جواهر فروشی
آشپزی
همه چیز از همه جا
هر چیز خواندی
همه چیز راجب کتاب

حجره ونداد
فروشگاه ونداد
شاپ یار
فروشگاه آنلاین
صفحات اختصاصی

تبادل لینک
اشتراک در خبرنامه

 
لیست کل یادداشت های این وبلاگ
فهرست موضوعی یادداشت ها
قانون تجارت[13] . دفاتر تجاری دفتر کل دفتر روزنامه[9] . اسناد تجاری[6] . دفاتر تجاری[5] . حقوق تجارت[5] . تاجر[5] . حق‌العمل کاری[3] . الماس[3] . قانون تجارت الکترونیکی[3] . رایانش ابری چیست؟[2] . سبوس گندم کلسترول خون را کاهش میدهد[2] . متن کامل قانون انتخابات ریاست جمهوری[2] . نظرسنجی از مردم تهران در باره آینده فرزندان(علم یا ثروت)[2] . قیراط[2] . کامیابی کسب و کار[2] . استرس[2] . رفتار سازمانی[2] . شخصیت حقوقی و نظریات مرتبط با آن[2] . انتشار مصادیق مجرمانه قانون جرایم رایانه ای[2] . انرژکتوری استارت تعمیرگاههای دستگاه دیاگ کاربراتوری . انشا یک بچه دبستانی در مورد ازدواج . انواع مدلهای خوابیدن: معایب و مزایا . اوال . ایران ?? رشته علوم انسانی را متوقف می‌کند . اینکوترمز (incoterms) چیست؟ . بازنگری در قراردادهای بیع متقابل با سه خط قرمز . بحران میان‌سالی: تحول یا افسردگی؟ . برای رسیدن به آرامش راحت نفس بکش . برلیان . بهره وری . بوی خیار میل جنسی را افزایش می‌دهد! . بیل گیتس چگونه کار می‌کند؟ . پاسخ به 6 سوال یارانه‌ای مردم . پرنس . پول خرج کردن بدون چشم‌انداز . پول شویی چیست؟ . پولشویی چیست !؟ . پیچش و پارگی کیست تخمدان شایع ترین علت دل دردهای شدید دختران . پیشگوئی" نوسترآداموس"درباره ایران . پیشگیری‌ . تاثیر فیلم‌های مستهجن بر رابطه زناشویی . 10 حقیقت عجیب درباره مغز . 10 راه برخورد با استرس مالی . 10 راهکار برای شاد نگهداشتن زندگی زناشویی . 15 نکته کلیدی برای کاهش وزن . 30 اگر با ارزش برای زندگی شما . 4 آپارتمان نشینی . 8 اشتباه بزرگ در رژیم کاهش وزن!! . 9 درس مهم زندگی . 9 روش برای شاد زیستن . trichoptlosi . آپارتمان . آپارتمان نشینی . آدران قصران یا قلعه دختر . آزاد سازی همزمان یارانه تمام حامل های انرژی . آشنای با الماس . آغاز پخش برنامه های یورونیوز به زبان فارسی از طریق ماهواره . آلودگی هوا خطر مه دود . اوزون . منوکسید کربن. دی‌اکسید گوگرد . ا . آنتی اکسیدان . آیا ازدواج های اینترنتی و همسریابی در سایتها درست است ؟ . ابتکار یک روستایی در تبدیل خانه اش به هتل . ارزش غذایی زردآلو خشک و تازه . ازدواج موقت چگونه باعث طلاق می شود؟ . تاریخ هیپنوتیزم . تخفیف بگیرید . تدابیر شدید امنیتی در فرانسه در پی هشدار بن‌لادن . تست تعیین کننده میزان خوشبختی شما پس از ازدواج . تست ضریب هوشی جدید سال 1390 . تشخیص عشق پسران . تصاویر نیمه برهنه مقابل مسجدی در انگلیس . تعریف موفقیت . تفاوت اثر ازدواج در زنان و مردان . تمرین قدرشناسی . تناقضات زمان ما . توت فرنگی یخ زده راه مبارزه با سرطان مری . تکنیک های ساده برای پس انداز و کسب امنیت مالی . تکنیک‌های تنفس درمانی . ثبت ازدواج بموجب اقرار نامه رسمی . ثروتمندان ایران را بهتر بشناسیم . جدول افزایش قیمتها در بازار . جدید ترین روش درمان دردهای استخوانی . جن و روح . جوانه گندم و خواص آن . چطور دست از فکر کردن زیاد بردارید . چگونگی تغییر نام خانوادگی . چگونگی ثبت مشخصات منسوبین در شناسنامه . چگونگی ثبت ولادت خارج از کشور . چگونگی صدور گواهی تجرد . چگونه استرس را به حداقل برسانیم . چگونه روح خود را از بدن خود خارج کنیم؟ . چگونه فرزندانی با جرات تربیت کنیم؟ . چگونه کیفیت روابط جنسی خود را افزایش دهیم؟ . چه چیزی باعث شده است تا توجه به هنر در علوم اجتماعی در ایران افز . چهار بعد انسان کامل . چکاپ‌های فرزندتان: 5-3 روزه . چکاپ‌های فرزندتان: نوزاد . چکاپ‌های فرزندتان: یک ماهگی . حذف نام ایران و سوریه از فهرست کشورهای تهدیدکننده ترکیه . شرکت های تجارتی . شصت نکته شیرین درباره ی ازدواج . شما چقدر قدرت تحمل ابهام دارید؟ . شناخت آینده با هدف کسب درآمد . شناخت شخصیت پسران از رفتار با مادر . صنعت سنگهای قیمتی . صورت لیزینگ . طرح کاهش مصرف گاز مشعل ساختمانها . طریقه شستن . عادات اصلی برای رفتن به سمت موفقیت . علائم تجارتی . غذاهایی برای داشتن رابطه جنسی بهتر . فرهنگ . فواید و خواص جوانه گندم . فواید کار گروهی . قانون . روزی که آقایان یائسه می‌شوند ... . روش سیستم سازی و طبقه بندی تجاری . روشهای موسیقی درمانی . روشهایی برای زندگی زناشویی موفق . رویارویی با حجم اضافی کار . زاید . زمرد تراش . زن کوچه یا زن ماهواره؟ فرقش چیست؟ . زنان کارآفرین . زندگی . زندگی لذت‌بخش . زیر خیمه سبز لندن . دلایل سیر نشدن و دلیل سیر شدن . دلیل وجود عدد هفت در مغز کشف شد . ده نشانه یک رابطه ی موفق زناشویی . دیدگاههای منفی در محل کار . راز بزرگ شاد زیستن . راه حل ساده رفع بوی بد کولرهای آبی . راه های رسیدن به آرامش . راه های کاهش درد قاعدگی . راه‌های شاد زیستن برای زنان . راهنمای آقایان برای حمایت خانم‌ها در طول دوران بارداری . راهکارهایی برای دستیابی به جذابیت . رایانش ابری . استرس و سلامت جنسی . الکترولیز . ام‌اس و اختلال جنسی . امامزاده آقا علی عباس و شاهزاده محمد (علیهما السلام) فرزندان اما . اصلاح قراردادهای بیع متقابل و ضرورت تدوین قوانین جدید . اصول آپارتمان نشینی . اطرافشان را با افراد شاد پر می‌کنند . اعتـیـاد بـه سـکس . اقتصاد بدون پول . اقتصاد بدون نفت، رویا یا واقعیت؟! . الگویی برای مدیریت زندگی . حقوق قانونی . حلقه نامزدی . حوزه مسئولیت ها . خداحافظی اپرا وینفری پس از ?? سال . خشک‌کردن . خواص دارویی ریحان . خواص سبوس گندم . خواص سدر . خواص غذایی چغندر . دانلود اینکوترمز 2012 . در مخزن زندگیتان کوسه ای بیندازید . درخواست از مراجع تقلید قم برای سئوال از رهبری . درمان موخوره . دستیابی به داروی کاهش وزن . دفاتر تجارتی قانون تجارت . کرم‌های موبر . کلسیم . قیمت جدید نان نهایی شد . کانون وکلای دادگستری استان کرمان رسماً مستقل شد . کریستال تراش . گرانترین الماس . گزارش خبری تحلیلی کیهان از اجلاس آتی «یوپی آر» پرونده حقوق بشر آ . گلابی . گلبول های قرمز خون . گناهان با ما چه می کنند ؟! . لزوم آموزش جنسی در دوران عقد . لیزر . مارکیز . ماهیت پول و وظایف پول چیست؟ . نقش مرد زندگی موفق . نگرانی های مالی . نگرش که مانع پیشرفت در زندگی می شود . نماز و میدان مغناطیسی بدن انسان . نکات کلیدی برای یک زندگی زناشویی موفق . نکاتی برای زیباتر شدن زندگی زناشویی . نکته های قشنگ زندگی . هشت روش برای افزایش درآمد وب سایت شما از طریق تبلیغات متنی . هنر تندرست ماندن . هیات مدیره . هیپنوتیزم چیست؟ . وام‌گیرنده . وام‌های کوتاه‌مدت . ورشکستگی چیست؟ . وقتی نفس تنگ می ‌شود . یک سلول بنیادی مهم در ترمیم نورونهای مغز شناسایی شد . کارآفرینی و کارآفرین . مثلثی . مجتمع . مجتمع مسکونی . مدیریت دانش در کسب . مدیریت رفتار سازمانی . مدیریت زمان . مدیریت مصرف برق در منزل . مراقبه . مراقبه مغز را پرورش می دهد . مسائل مالی . مشکلات شایع بارداری در زنان . مشکلات بیع متقابل نوع سوم برای توسعه میادین نفت ‌و گاز . مقاله ضمانت نامه‌ها و قراردادهای بیع متقابل . مقدمه ای بر آسیب شناسی روابط خانوادگی در ایران (قسمت دوم) . مقدمه‌ای بر درمان با هیپنوتیزم . منابع انتشار آلاینده های هوا . آلاینده ها ی هوا . وضعیت شاخص است . منبع: اقتصاد سیاسی، شماره هفت . منبع: فصلنامه اقتصاد سیاسی، شماره هفتم . موارد تعویض شناسنامه اشخاصی که می توانند نسبت به تنظیم برگ درخ . موبایل به نازکی یک کاغذ! . موخوره . موم . موهای . موهای بلند . نام تجارتی . نحوه شناخت و برآوردن نیازهای زناشویی . نرخ جدید دیه اعلام شد . سخنرانی واقعا جالب استیو جابز مدیرعامل و موسس اپل . سکه طرح جدید 298 هزار تومان! . سلامت میل جنسی تضمین شده است! . سن شروع عادت ماهانه مادر با جنسیت فرزند ارتباط دارد . سند و قواعد حاکم بر آن . سه مفهوم برای انتخاب معیارهای بازاریابی . سوال از منوچهر متکی درباره پرداخت پول به کرزای . سوالاتی که اندیشیدن شما را تغییر خواهد داد . سکوت در برابر جفای اندیشه‌ورزان دنیاطلب به پیامبر مهربانی جایز ن . شاد باشید . شادی . شامپو های . رایانش ابری یا cloud computing چیست؟ . رد پای دیجیتالِ انسان فناور . رسم و رسومات یلدا در شهرهای مختلف ایران . رشد واقعیت مجازی . رضایت شغلی و بهره وری . قدیمی‌ترین کارخانه تولید لوازم تحریر دنیا/فابر-کستل . قرارداد حمل و نقل . قراردادهای بیع متقابل؛ موفق در کلیات، ناموفق در اجرا . قصه ها چگونه ما را جذب می کنند؟ .

9 روش برای شاد زیستن
10 راز بزرگ شاد زیستن
نکته های قشنگ زندگی
راههای شاد زیستن برای زنان
عادتهای افراد شاد
رایانش ابری
رایانش ابری چیست؟
[عناوین آرشیوشده]